14 Ekim 2012

Bundan sonra doğrular hakim olacak !


 Narcıların kafasına kafasına böyle tokmak gibi inecek bu gerçekler. Cahil olan, bilgisiz olan kardeşlerimizi de aydınlatacağız. Nurcuların da bazı kardeşlerimiz eksik bilgiye sahipler. Onlara da doğruyu aktarmakta fayda var. Öyle diyelim nezaketli bir üslupla. Kitabı yine hatırlatıyorum. Özellikle Nurcu kardeşlerimize bol bol dağıtsınlar.

Bundan sonra doğrular hakim olacak. Ne Darwinizm konusunda yanlış bilgi kabul ediyoruz, ne de Risale-i Nur konusunda. Her şeyin doğrusu.

Komünist ve evrimci takımı kardeşimiz kim varsa onlara havlunun içinden bir fosil çıkartıyoruz. Gerçek fosil 125 milyon yıllık. Kurt ringa balığı. Zaten her yerinden anlaşılıyor gerçek olduğu. Bir de böyle şeylerde hikaye anlatıyorlar. “Bu fosil zade ağabey” falan diyerekten. Böyle sen bana bir tane sahte fosil yap, getir ben bir göreyim bakayım, neredeymiş. Hiçbir yerde öyle bir şey bulamazsınız. Yapamazlar. Cayır cayır anlaşılıyor. Bak ince ince, tek tek, tel tel kemikleri falan hepsi görülüyor. Ve taşlaşmış 125 milyon yıllık. Hiçbir değişikliğe uğramamış. Şaşırtıcı, milim santim değişikliğe uğramıyor.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "9 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder