08 Ekim 2012

Bizim Kitalarımız her yerde hakim!


 Komünistler hazır kuvvet, hazır kıtal hemen gitsinler, koşsunlar. Baş edecekleri gibi bir şey değil. Yani küçük sığırcık gibi çırpınmalarına gerek yok. Olacak olan olacak. Küçük çocuklar gibi hani böyle inat eder zorla bir şeyi yaptırtır, mesela zorla simit aldırır, öyle ona oturup sevinir zafermiş gibi, onlarda ona çocuk gibi seviniyorlar. Atı alan Üsküdar’ı geçti.

Bütün İslam ülkelerinde, bütün Türki devletlerinde, İran’da, Pakistan’da, bizim kitaplarımız her yerde hakim. Hemen hemen her Müslüman’ın evinde var. Bir Müslüman’ın evinde bir tane kitabım olsa, zaten yeterli. Çünkü içinde, Darwinizmi mahvedecek bilgi mevcut. Öyle olunca konu bitmiş oluyor.

 Fosillere de internette çok rahat ulaşabiliyor kardeşlerimiz, her yerde görüyorlar, kitaplarımın olmadığı bir yer yok. 60 milyon adet dile kolay. 60 milyon bir ülke nüfusu. Dağlara taşlar sığmaz. 1 yılda sırf internetten indirilen, satılan değil. Satılan 30 milyonun üstünde.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "5 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder