13 Ekim 2012

Siz, Mehdi (as) sebebiyle çok mesut olacaksınız !



İbni Said, İbni Ebu Şeybe, İbni Ömer’den tahric ettiler, o şöyle dedi; “Resulullah (s.a.v.) ferman buyurdu; siz Mehdi sebebiyle insanların en mesudusunuz.” Çok mesut olacaksınız diyor, Hz. Mehdi (a.s) sebebiyle. Ama Allah sebep yaratıyor. Keza Naim Bin Hammad Kab’dan tahric etti, o şöyle dedi; “Resulullah (s.a.v.) ferman buyurdu; Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkış alametlerinden biri de, batıdan başlarında Kinde kabilesinden topal bir adamın bulunduğu bayraklıların çıkmasıdır.” Topal bir adam, bayraklıları topluyor, gazeteleri şöyle bir gözden geçirin, bir topal adamı düşünün,

Hz. Mehdi (a.s)’a karşı çıkan, Mehdiyet’e karşı çıkan, Darwinizmi, materyalizmi savunan, başka detaylara da girmeyeyim de, “hep etrafında da bol miktarda bayraklı adamlar toplayan ve Hz. Mehdi (a.s)’a karşı mücadele eden bir adam çıkacak” diyor Peygamberimiz (s.a.v.) Hz. Mehdi (a.s) zamanında. Ve “topal” diyor bu, topaldır ayağı, aksayarak yürüyecek diyor. İkinci alameti de “etrafında çok fazla bayraklı adam olacak” diyor. Toplandıklarında, bir araya geldiklerinde, ellerinde bayraklar olacaktır, aldatıcı olarak, aldatmak için ellerinde bayrak tutacaklar. Halkı aldatmak için, oyun olsun diye.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "8 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder