08 Ekim 2012

Ahir Zamandan Bilgiler!



“İbni Ebi Şeybe, Mücahidden tahric etti. Peygamber (s.a.v.)’in ashabından bir adam, bana dedi ki;  ‘Günahsız insanlar öldürülmeden, Mehdi çıkmaz.’ İşte bu terör. ‘Günahsızlar öldürüldüğünde, onları öldürenlere yer ve gök ehli buğz ederler.’ Bütün Türk milleti de buğz ediyor. Ahlaksızlık yaptıkları için, vicdansızlıkları, zulüm yaptıkları için. Ama yer ehli insanlar buğz ettiği gibi diyor, gök ehli de melekler de onlara buğz ederler. Bu terörist anarşist takımına. ‘Mehdi insanlara gelir de, onu aşk ve muhabbetle kucaklarlar.’

 Şimdi bu hadisin ifadesinden, daha önce demek ki ölümler yok, terör yok. Terör sonra başlıyor, anarşi sonradan başlıyor, bunu anlıyoruz. ‘Mehdi insanlara gelir de, Mehdi’yi aşk ve muhabbetle kucaklarlar.’ Ne zaman? Daha sonra. Başlangıçta ne var? Tam aksi var. Sonradan oluşuyor, aşk ve muhabbetle kucaklama. ‘O yeryüzünü adaletle ve nesafetle doldurur.’ Demek ki ne demek, daha önce adalet yok dünyada, nesafet yok. ‘Arz nebadatını çıkarır.’ Demek ki, iyi bir bitki örtüsü, güzel bir bitki örtüsü, Hz. Mehdi (a.s) devrinde pek kalmayacak.

 Hz. Mehdi (a.s) çıktıktan sonra olacak. Daha önce işte ormanlar yanacak, kurak alanlar olacak, yeşillik pek olmayacak bunu anlıyoruz. ‘Gök de yağmurunu yağdırır.’ Demek ki, daha önce az yağacak, sonra artacak. Hadislerin ifadesinden, daha önceki olayları anlamış oluyoruz. ‘Ümmetim daha önce görülmemiş biçim de nimetlenir.’ Daha önce demek ki nimetlenmeyecek.  Daha önce fakirlik var. Bakın bütün İslam alemi fakir. Fakir olması Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkış alameti.

 ‘Günahsız insanlar katledildiğinde, semadan bir münadi’ gökten bir ses, yani; radyo, televizyon, internet ‘Emriniz falan’dır.’ Lideriniz falan kişidir. Açıkça bu ifadeyi edecek diyor  ‘falandır.’ İşte bu yeryüzünü adaletle dolduracak olan Hz. Mehdi (a.s)’dır. Nereyi Türk İslam alemini mi? Bütün dünyayı. Neyle? Adaletle dolduruyor. Daha önce adalet yok ‘diye nida eder.’ İnsanlar hep dünyanın her tarafında “adalet yok, adalet yok” diye şikayetçiler. Her yerinde Türkiye’nin, Dünyanın da öyle bir çok yerde değil mi? Adaletin olmadığından insanlar şikayetçiler. Ve yahut eksik olduğundan.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "5 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder