15 Ekim 2012

Yecüc ve Mecüc !


Yecüc ve mecüc; ahir zamanda çıkacak, kan akıtacak, insanları kitleler halinde öldürecek, dağlardan akarak gelecek olan, büyük ordular şeklinde insanlığa saldıracak olan büyük bir katliam grubu. Nedir bunlar? Ahir zamanın komünistleri ve faşistleri. Rusya nasıl tanklarla, motosikletlerle, kariyerlerle, ciplerle dağlardan taşlardan akarak, piyade olarak da, süvari olarak da büyük katliamlar yaptıysa; aynı şekilde Amerika da kitle katliamları yaptı, onlar da dağlardan akarak geldiler.

 Hitler’in de, Mussolini’nin de askerleri aynı şekilde bütün İslam alemini kırdı geçirdi. Ahir zamanın yecüc ve mecücü Birinci Dünya Harbi ve İkinci Dünya Harbi’dir. Yecüc ve mecüc çıkmıştır ve görevlerini yapmışlardır. Bir milyarın üstünde insanı katletmiş ve şehit etmişlerdir. Bir milyara yakın insanı da sakatlamışlardır. Yecüc ve mecücün de yapacağı zaten budur. “O gün gözler belirecek” diyor ayette. İnsanlar dehşet içinde kalmışlardır.

Namaz kılmayanları Cenab-ı Allah o dönemde dağ-taş, yat-kalk talim ettirdi. Oruç tutmayanları Allah yıllarca aç bıraktı. Zekat vermeyenlerin bütün malları ellerinden gitti. Bütün dünya felaketin, acının, ızdırabın içine girdi. Mahvoldu bütün dünya. Birinci ve İkinci Dünya Harbi’ndeyecüc ve mecüc, Kuran’da belirtilen bu kavim, yani kan dökücü ve acımasız olan bu kavim ve insanların dehşetle seyredeceği belirtilen bu kavim, komünistler ve faşistler olarak zuhur etmiş ve görevini yapmıştır, bizim kanaatimize göre.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "10 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder