30 Ekim 2012

Bir samimiyetsizliktir gidiyor !


Şu kitabın ilanına baktım da Allahualem bu narcıların işi de çok zor, Nurculardan da samimi olmayanların işi zor. Öyle bir kapana kısıldılar ki, ne ileri ne geri kaçacak durumları yok. Bundan sonra doğru söylememek yasak. Bediüzzaman’ın seyitliğiyle ilgili hocanın açıklaması da hiç samimi değil.Çünkü Abdülkadir Geylani’nin evlatlarıyla görüştük, hepsiyle görüştük. Hiç birisi böyle bir durumu kabul etmiyor. “Eğer Abdülkadir Geylani’nin soyundan olsa şecerelerimiz ortada bizim” diyorlar.

 “Biliniyor, dünyaca meşhur, hepimiz hepimizi biliyoruz. Gösterilen şecere doğru değil” diyorlar, “böyle bir şecere yok, bu şekilde bir şecere yok” diyorlar ve evlatları da, hepsi, herkes aynı kanaatte, diğer seyitler de aynı kanaatteler, seyit aileler de aynı kanaatteler. Gösterilen şecerenin belgesi de yok zaten, kaynağı da yok, belgesi de yok. Çok samimiyetsiz bir anlatım olmuş ama insanlar gözü kapalı kabul ettikleri için, gürül gürül şu ana kadar akmış. Bediüzzaman’ı Hz. Mehdi (a.s) gösterme projesinin arkasında İttihad-ı İslam’ı engelleme projesi var.

Çünkü Bediüzzaman’ı Hz. Mehdi (a.s) olarak gösterirse,“işte bak Mehdimiz geldi, İslam ahlakı da hakim olmadı” diyecekler. Yani ”dünya hercümerç içerisinde, dediği de doğru çıkmadı Hz. Mehdi (a.s)’ın” diyecekler. Amaç bu. “Onun için de artık ticarete atılın, işinize gücünüze bakın, bizim şirketlere yardımcı olun, anonim şirketleri geliştirelim, kolektif şirketleri geliştirelim. Komandit şirketler kuralım. Zengin olalım. İşimize gücümüze bakalım, artık saltanat devri” diyorlar zaten. Yani çok net ifade ediyor.

 Bediüzzaman, Hz. Mehdi (a.s.)’ın siyaset, saltanat, diyanet, her yönde mücadele yapacağını söylüyor ya, “artık biz saltanat devrindeyiz” diyor. İşte kendilerine birkaç tane de gariban hanım alıyorlar. Onlara da Yenibosna’da, orada, burada ev açıyorlar. Saltanat devri olmuş oluyor. Aldıkları hanımlar da ona göre oluyor tabii. Kadın da evde boş boş bekliyor. Ondan sonra onlar da ticaretle uğraşıyorlar kendi kafalarınca. Bir samimiyetsizliktir gidiyor. Ama samimi nurcuları tenzih ediyorum tabii, iyi niyetli olanları tenzih ediyorum.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "15 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder