11 Ekim 2012

Pkk'ya karşı eğitimin dışında bir yol olmaz !


Suriye, eskiden beri PKK’yı alenen destekliyordu, Irak’ta destekliyordu. Şimdi Suriye’de savaş olunca, Suriye paniğe kapıldı, PKK’ya ne yaparsanız yapın işte silah mı istiyorsunuz, cephane mi istiyorsunuz, alıyorsanız alın gibisinden daha da destekleme kararı aldı PKK’yı. Ama PKK’ya karşı askeri yöntem, polisice yöntem etkili olmaz, söyleyeyim. Eğitimin dışında bir yol olmaz. Dağa çıkardıkları adama ilk yaptıkları şey, hemen eline silahı verip olaya karış demiyorlar. Önce ne diyorlar? Sana gel Marksizm’i, Leninizm’i anlatalım diyorlar. İlk baştan başlıyorlar, kainatın yaratılışından başlıyorlar. Kainatın haşa tesadüfen olduğunu söylüyorlar. Dolayısıyla insanlara acımanın, merhamet etmenin akılsızca bir hareket olduğunu, onların böcekten farkı olmadığını nasıl böcek öldürürken bir sineği öldürdüğünde nasıl acımıyorsa, insanı öldürürken de aynı acımasızlık içinde olması gerektiğini ona telkin ediyorlar, eğitiyorlar. “Allah yok, Kitap yok, ahirette yok” diyorlar ama bunu anlatırken Darwinizmi-materyalizmi öğreterek anlatıyorlar.

 Devlet nasıl Darwinizmi-materyalizmi anlatıyorsa, PKK da Darwinizmi- materyalizmi anlatıyor. Ondan sonrada Allah yok gördüğünüz gibi diyor. Tarihte fakirlerle, ezilenlerle zengin sınıfının çatışmasından ibarettir diyor. Yakın tarihe baktığınızda da bunu görürsünüz diyor. Ezenlerle ezilenlerin çatışması vardır, siz ezilenlersiniz ezenlerle çatışacaksınız diyor. Bir çelişki vardır aranızda diyor, onulmaz bir çelişki vardır. Bir çatışma olacaktır diyor, tezle antitez çatışacaktır, bunun sonucunda bir sentez oluşacaktır. Buna devrim diyoruz diyor. Devrim oluşacaktır devrimin sonunda mülk, mal, devlet tamamen sizin elinize geçecektir. Devlet zaten sizi ezmek için kurulmuş bir müessesedir diyor. Polis, asker, mahkemeler, savcılıklar bu ezilen sınıfları ezenlerin kontrol etmesi için yapılmış bir sistemdir, bir kurumlaşmadır diyor. Dolayısıyla bu kurumlaşmaya ve bu kurumun elemanlarına her gördüğünüz yerde saldırın, öldürün, mahvedin, bombalayın ki, rahat edesiniz diyor.

Terör ve şiddetin dışında sizin bir kurtuluş yolunuz olamaz diyor Lenin. Adamlarda bunu yapıyor şuan. Bunun yanlışlığının anlatılması durumunda, gayet efendi, makul, dengeli, tutarlı, şefkatli, merhametli insanlar oluşur. Allah’tan korkan, Darwinizmin-materyalizmin geçersizliğini anlayan, mesela sizler nasıl muhlis, güzel ahlaklısınız değil mi eğitimle oluyor bu. PKK’da eğitilirse onlarda insancıl, makul insanlar haline gelirler yeni katılanlar. Daha cinayet işlemediyse. Cinayet işlediyse zaten cezasını çekecek ama eğitim konuyu halleder. Adam eğitimle onu canavar hale getirmiyor mu? Sende eğitimle, o canavarı insan haline getireceksin bu kadar açık. O insanı eğitimle canavar yapıyor mu yapmıyor mu? Yapıyor. Sende çok daha donanımlısın imkan olarak eğitimle canavarı insan haline getireceksin eğitimle. Gayet kolay, gayet mümkün.

 İmkanda var, radyolar var, televizyon var, gazeteler var, basın var. Solcu yazarlar çıkıyorlar Darwinist materyalist yazarlar; “hiç utanmıyor musunuz” diyorlar, “siz de hiç vicdan yok mu?” diyor adama. “Kardeşim sen dini kabul etmiyorsun? Allah’tan korkmuyor musun?” diyor adama. “Nasıl vicdanın var” diyor adama. Kardeşim sen Allah’ı inkar ediyorsun zaten. İnkar ettiğin Allah’tan nasıl korksun o? Sen “tesadüfen böcekler gibi oluştunuz” diyorsun, “balıktan oluştunuz, atanız mikrop” diyorsun değil mi? Mikroptan oluştunuz diyorsun, baban mikrop diyorsun. Adam da etrafındaki insanları bakteri gibi görüyor insan olarak görmüyor. Sen Darwinist materyalist eğitim yaparsan sonucu bu olur işte.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "7 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder