31 Ekim 2012

Müslüman için en güzel netice Şehitliktir !



 Allah, Mehdiyet’in halini, şartlarını bütün insanlara gösteriyor. Yani kabus gibi inanılır gibi değil, çok muazzam bir olay. Bütün dünyada kendini göstertiyor. Yer yerinden oynuyor. Türkiye’de de yer yerinden oynuyor. Bütün İslam aleminde de yer yerinden oynuyor. Hz. Mehdi (a.s)’in zuhuru müthiş sancılı oluyor, Hz. Mehdi (a.s)’in doğumu. Yani bakın, Allah bir zuhur meydana getiriyor ama bütün dünyayı da sallıyor Cenab-ı Allah. Yer gök sallanmaya devam edecek Hz. Mehdi (a.s) çıkıncaya kadar. Aylar önce söyledim, olaylar şiddetlenecek dedim. Açın bakın. Söyledim mi söylemedim mi?

Tırmanacak gelişecek şiddetlenecek. Aynen bak dediğim gibi çıktı, inşaAllah. Çünkü hadisler bu şekilde, Peygamberimiz (s.a.v.)’in hadisleri bu şekilde. “Biri bitti derken birinin başladığı fitneler ve mazlumlar masumlar öldürülecek” diyor. Yani şehit edilecek anlamına geliyor. Mesela askerlerimiz canlarımız, hep ana kuzusu hep Anadolu’nun aslanları. Efeler, otobüste gidiyorlar. Silah yok bir şey yok. Silah olsa ne olur. Kahpece uzaktan onları öyle Şehit ediyorlar, kendi kafalarınca onlara kötülük ettiklerini düşünüyorlar, halbuki her şahadet Türkiye’nin daha güçlenmesi demektir. Daha azmin artması demektir, daha hırsın artması demektir.

Şehitlerimizin de dünyadan zaten bir istekleri yok onların. Mehmetçikler ana kuzuları askere giderken, Allah rızası için gidiyorlar, ahireti amaçlayarak gidiyorlar. Allah annelerine babalarına sağlık sıhhat uzun ömür versin, bereket versin. Gülerek karşılıyor ya o anneler, o koç anneler aslan anneler, yiğit anneler efe anneler. Bu anneleri sürekli gündem yapalım, sürekli yayınlayalım anneleri. Malazgirt’te Alparslanların anneleri öyleydi. Uhud’da, Hendek’teki anneler öyleydi.  Çanakkale’deki anneler öyleydi. Delikanlı anne, öyle olur, Müslüman anne öyle olur. Öbür annelerde gözyaşı döken annelere de şefkat duyuyoruz ama heyecandan ağlıyoruz desinler, hiç olmazsa onu söylesinler. Üzüntüden ağlıyoruz derlerse, Allah esirgesin, çok çok çok kötü olur, olmaz. Şehitlik makamını be kabul etmiyorum anlam çıkarılır, Allah esirgesin. Şehitlik düğün bayramdır, bir güzelliktir, nimettir. Allah nimet olarak veriyor. Nimete karşı tavır olur. Olmaz. Allah’tan gece gündüz, her duamız her niyazımızda istirham ediyoruz. Bizi şehitlikle yanına almasını. Değil mi Müslüman için en güzel netice şehitliktir, inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "19 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder