30 Ekim 2012

Allah İnsanları Hz Mehdi (as)'a mecbur kılıyor !


Kadınlar güzel olacak fakat iffetli olacak. Kimse de kadınları rahatsız etmeyecek öyle bir toplum olması lazım. Bunların çözüm, kadınların iğrenç olması. İğrenç olduğu için de kimsenin bakmaması. Halbuki bu çok yanlış. Kadın çok güzel olacak, alımlı olacak, hoş olacak, iffetli olacak insanlar da onlara değer verecek, saygı gösterecek. Böyle bir toplum güzel olur. Ki buna rağmen yine ahlaksızlık yapıyorlar. Asıl yobazlarda bu ahlaksızlık var yani analiz ettim biliyorum.

Kadın çok klas olacak adam baktığında hayran olacak, çok saygı duyacak, sülün gibi olacak. Gözüyle rahatsız etmeden bir kere bakıp, “maşaAllah” diyecek, hürmet gösterecek. Hanımları iğrenç yaparak çözüm aramak çok aptalca. Bir de yobazlar çok kolay bir konuyu çok uzatıyorlar. Dikkat edin bunu özellikle de araştırın, sohbetlerini dinlesinler, bantlarını dinlesinler yobaz sohbetlerini. Çok kolay, çok kısa bir konuyu ne kadar uzun anlattıklarını göreceklerdir.

Bir türlü bitmez, anlatıyor anlatıyor bitmiyor, anlatıyor anlatıyor bitmiyor. Konu ne? Kısacık. Kitaplarına baksınlar, yazılarına kısacık bir konuyu nasıl uzatıyorlar ve hurafeyi de nasıl pervasızca anlatıyorlar? Akılcı, samimi İslam’ı anlatmak, İslam’ı yönlendirmek yerine delice hareketler ve psikopatça hareketler İslam alemine yayılmaya başladı. Bu da Mehdiyet’in mecburiyetini göstermek için Allah tarafından yaratılıyor. Allah insanları Hz. Mehdi (a.s)’a mecbur kılıyor.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "15 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder