30 Ekim 2012

Mehdiyeti deccaliyetin üzerine çökertiriz !


Bismillah. Şeytandan Allah’a sığınırım. Allah, Enbiya Suresi 16. ayette; “Biz, bir 'oyun ve oyalanma konusu' olsun diye göğü, yeri ve ikisi arasında bulunanları yaratmadık.” Oyalanma ne? Boşa vakit kaybetme. Oyun ne? Boş zaman, boş işler. “Eğer bir 'oyun ve oyalanma' edinmek isteseydik, bunu, kendi Katımızdan edinirdik. Yapacak olsaydık, böyle yapardık.” Allah, “Ben mükemmelini yapardım” diyor. “Fakat dünya oyun, eğlence yeri değil, imtihan yeri” diyor. “Hayır, biz hakkı batılın üstüne fırlatırız,” yani “Mehdiyet’i deccaliyetin üzerine çökertiriz,” “o da onun beynini darmadağın eder.” Yani ne diyor? Fikir sistemini, düşüncesini darmadağın eder.

Yani orada beynin dokusunu değil, fikrini darmadağın eder. Beyne özellikle dikkat çekmiş Cenab-ı Allah. “Bir de bakarsın ki, o, yok olup gitmiştir.” Deccaliyet, Darwinizm, materyalizm. “(Allah'a karşı) Nitelendiregeldiklerinizden dolayı eyvahlar size.” Yani “oturup uydurma izahlarla halkı yanlış bilgilendirdiğiniz için eyvahlar size” diyor Cenab-ı Allah. Ayetin işari anlamı. “Göklerde ve yerde kim varsa O'nundur (Allah’ındır). O'nun yanında olanlar, O'na ibadet etmekte büyüklüğe kapılmazlar.” Yani melekler büyüklüğe kapılmazlar. “Ve yorgunluk duymazlar.” Sürekli rükuda, sürekli secdede, kıyamda; yorgunluk duymuyorlar. “Gece ve gündüz, hiç durmaksızın tesbih ederler.” Melekler milyonlarca yıldan beri tesbih ediyorlar. Yorulma yok, ölmüyorlar da, maşaAllah.

 “Yoksa onlar, yerden birtakım ilahlar edindiler de, onlar mı (ölüleri) diriltecekler?” Yani “ölü olan çamuru, ölü olan maddeyi onlar mı diriltecekler?” diyor Allah. Darwinistlere bir göndermedir bu ayet de. Onlar ne diyor? “Ölü olan çamurlu su bir araya gelip proteinleri yapıp, proteinler de hücreyi oluşturdular. Sonra ona bir can geldi, dirildi, ayağa kalktı insan” diyor. Özetle bunu anlatıyorlar. Allah ne diyor ayette; “Yoksa onlar, yerden,” topraktan, “birtakım ilahlar edindiler de,” çok fazla ilah; atomlar. “Atomların tek tek ayrı ayrı ilah özelliği mi var?” diyor Allah. “… onlar mı (ölüleri) diriltecekler?”

 Maddeyi diyor Allah. “Onlar mı canlandıracaklar?” diyor. “Eğer her ikisinde (gökte ve yerde) Allah'ın dışında ilahlar olsaydı, elbette, ikisi de bozulup gitmişti.” “O kadar ilah hep birbirine girerdi” diyor Cenab-ı Allah. “O kadar atom eğer akıllıysa, hepsi ilah özelliğindeyse, canlı yaratacak özellikteyse birbirlerini kırar geçirirlerdi” diyor Allah. “Bir düzgünlük var, bir uyum var” diyor Allah. “Arşın Rabbi olan Allah onların nitelendiregeldikleri şeylerden yücedir.” Yani “o Darwinist, materyalistlerin uydurmalarından yücedir” diyor Allah. “O, yaptıklarından sorulmaz.” Cenab-ı Allah’ın yaptığından sual olunmaz, niye böyle yaptı denilmez, haşa. “Oysa onlar sorguya çekilirler.” “Ben sorguya çekerim ama siz Bana soru soramazsınız” diyor Cenab-ı Allah.

“Yoksa O'ndan başka ilahlar mı edindiler?” Yine aynı konuya geliyor Cenab-ı Allah; atomları ilah olarak kabul ediyor bunlar. “De ki: "Kesin-kanıt (burhan)ınızı getirin.” “Delilinizi getirin o zaman” diyor Allah. Proteinlerden, fosillerden nereden getiriyorsanız getirin. “Delil getirin” diyor Allah. “İşte benimle birlikte olanların zikri (Kitabı) ve benden öncekilerin de zikri. Hayır, onların çoğu hakkı bilmiyorlar, bundan dolayı yüz çeviriyorlar.” “Gerçeği kavrayamadıkları için yüz çeviriyorlar” diyor Allah. ‘Kesin kanıtınızı getirin’ ne demek? Demek ki adamların elinde hiçbir zaman için bir kanıt yok. Şu anda da bunu gösteriyoruz. Mesela adamlara gösterelim. Nedir bu?

DİDEM ÜRER: Mercan.

ADNAN OKTAR: Mercan. Kaç milyon yıllık bu, yazıyor mu? Şurada var. 150 milyon yıllık. Yani normal kaya mermer olmuş mercan. Şimdikiyle aynı; milimi milimine, santimi santimine aynı. Var mı değişiklik? Yok. Bak, biz kanıt getiriyoruz, kanıt. Su böceği, 150 milyon yıllık. 150 milyon yıldan beri orada kalmış öyle.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "18 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder