24 Ekim 2012

İnsanları,İslam!a Kuaran!a davet ediyoruz !


Buraya gelen mason arkadaşlar, tapınak şövalyeleri masonluğun tarihinde ilk defa topluca Ayasofya’da namaz kıldılar. Bütün milletin, herkesin gözü önünde. Cemaate girerek. Girdiler abdest aldılar ve namaz kıldılar ilk defa; Allah’a şükür, maşaAllah. Ve İslam’ı daha önce karşılarına alan bir üslup geliştirmişken şimdi İslam’ın dünyaya hakim olmasını isteyen bir üslup içindeler. Buradaki gelişme hiçbir yobazın elde edeceği gibi bir gelişme değil. Yobaz nefreti sunar. Biz sevgiyi, şefkati, merhameti, akılcılığı ve doğruluğu sunuyoruz. Sonucunda da insanların kalplerini Allah yumuşatıyor ve onları İslam’a çekiyor.

Peygamberimiz (s.a.v)’in yolu buydu. Yobazlar müşrik yöntemleriyle insanları dinden soğutmaya çalışıyorlar. Biz de sevgiyle insanları İslam’a, Kuran’a davet ediyoruz. Allah sonunda da başarı meydana getiriyor. Hangi yobaz böyle bir başarı elde edebilir? Mason localarına Kuran istediler, Kuran gönderdik. Ve “localarımızda istediğiniz gibi Allah’tan, Kuran’dan, dinden bahsedebilirsiniz” diyorlar. İftihar ediyorlar. Kuran’ı okumaktan zevk alıyorlar, öğrenilmesini istiyorlar. Birbirlerine Kuran hediye ediyorlar. Buradan giderken de Kuran götürdüler, maşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "13 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder