22 Ekim 2012

Devlet asıl darwinizm,materyalizm putunu yıkmalı !



DİDEM ÜRER: Milli Eğitim Bakanlığı liselerde bu yıldan itibaren seçmeli olarak okutulacak Hz. Muhammed (s.a.v.)’in hayatı dersi müfredatını yayınladı. Derste birlikte yaşama kültürü ele alınırken, farklı din mensuplarını kabul etmek, farklı din mensupları ile iletişim, farklı kültürlere bakış ve kültürler arası etki konuları üzerinde durulacakmış.

ADNAN OKTAR: Tamam da şimdi bu derse ilave olarak, Darwinizm materyalizm gerçek mi, değil mi diye bir ders koymaları lazım. Devlet Darwinizmi materyalizmi anlattıktan sonra, dini anlatsa ne olur, anlatmasa ne olur? Devlet ne diyor? Allah yok diyor. Materyalizm esastır diyor, canlılar tesadüfen meydana geldi diyor. Allah mı yarattı diyor biyoloji dersinde devlet? Tesadüfen meydana geldi diyor, Allah yaratmadı, Allah yok diyor devlet. Dünyayı da tesadüfler yarattı diyor, tesadüflerle oldu diyor. Allah yarattı demiyor. Ondan sonra, Allah yok dedikten sonra, diyor ki, gelin size din öğreteyim. Nasıl olur bu onu bir düşünmek lazım. Bir eksiklik var, bir bozukluk var. Devlet asıl Darwinizm materyalizm putunu bir yıkmalı. O putu yıkarsa, bitti zaten konu kökünden hallolur. Ama Darwinizm materyalizm putunu devlet destekleyerek bu olmaz. Önce bu vahim hatadan dönülmesi lazım.

İlkokulda, ortaokulda, üniversite de devlet Allah yaratmadı diyor kainatı, tesadüfler sonucu oldu diyor. Canlıları da tesadüf yarattı, Allah yaratmadı diyor ve onu anlatıyor bilimsel olarak güya, güya bilimsel. Yani bilimle alakası olmayan suni delillerle, sahte delillerle devlet bunu anlatıyor. Sonra da ne diyor? Gelin size din öğreteyim. Önce putlar, önce put gidecek, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "12 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder