13 Ekim 2012

Mehdi (as),insanların en hayırlısıdır !


“Naim bin Hammad Kab’dan tahric etti, buyurdu ki, Katede’nin söylediği gibi, söylüyor, Resulullah (s.a.v.) ferman buyurdu” diyor, “Mehdi, insanların en hayırlısıdır” diyor. Yani peygamberler dışında, insanların en hayırlısıdır. Ki, “bir kısım peygamberlerden de üstündür” diyor Peygamberimiz (s.a.v.), “birçok peygamberden de üstündür” diyor. “Onun yardımcıları ve ona biat edenler Kûfe, Yemen ve Şam abdallarından olacaktır.” Yani bütün bu Ortadoğu, Türkiye dahil her yerden insanlar. “Cebrail onların önünde” Hz. Mehdi (a.s)’ın talebelerinin, Cebrail (a.s) yardım ediyor. “Mikail de sırtlarında bulunur.”

Yanlarında. “O mahlukat arasında sevilir.” Hz. Mehdi (a.s). Güvercinler, kuşlar, tavşanlar, kediler hepsi seviyor Hz. Mehdi (a.s)’ı. “Bütün mahlukat sever” diyor, tanıyor, kelebekler hepsi tanıyor. “Allah kör fitneleri” anarşiyi, terörü, “onun vasıtasıyla söndürür.” Ne ile söndürüyormuş. Hz. Mehdi (a.s) vasıtasıylaymış. Başka çözüm olsa söylemez mi Peygamberimiz (s.a.v.)? Söyler. Sadece “Hz. Mehdi (a.s) vasıtasıyla söndürecek” diyor Resulullah (s.a.v.). “onun vasıtasıyla söndürür. Her yer emin bir hale gelir.” Her yer, istisnasız. Emin ne demek? Terör yok, anarşi yok, güven var. “Yanında bir adam olmadan bir kadın, beş kadın arkadaşıyla birlikte Allah’tan başka kimseye güvenmeden rahatlıkla gezer” diyor.

“Hacca da gider” diyor. Bir kadın, beş hanım arkadaşıyla beraber. Siz kaç kişisiniz burada? Beş kişisiniz. Didem Hocamla beraber, altı. Gezeceksiniz öyle bir şey olursa, inşaAllah. “Onun zamanında yer ve gök bereket yağdıracak” diyor. “Müthiş bir zenginlik. Sanayide, ekonomide her şeyde, ziraat de müthiş bir bereket olacak” diyor Resulullah (s.a.v.). Ama bakın kadınların, nasıl rahat edeceğini de söylüyor, görüyor musunuz? “Yanında bir adam olmadan” erkek koruması olmadan. Bu erkek egemenliği kalkıyor. Hani erkek egemen toplum diyorlar ya, o kalkıyor. Kadın hür. Yanında erkek olmadan tek başına gece de gidiyor, gündüz de gidiyor. Beş kişi, istediği yere gidiyor, dünyanın her tarafına. “Ta hacca gider” diyor. Yani düşünün İstanbul’dan hacca kadar bir kadının gitmesi ne demek? “Her yer, emin hale gelir” diyor.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "8 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder