24 Ekim 2012

Ahir zaman alametleri!


“Yağmurların çoğalması, emin olan kimselerin azalması, ahir zaman alameti. Çocuklar isyankar olacak” diyor, ahir zamanda. “Kötüler çok olacak, yalancı kişi doğru gibi gösterilecek, doğru kişi yalancı gibi gösterilecek” diyor. Tam tersi yapılacak. Yani iyi olan, samimi olan Müslümanları susturmak için yapılan rezaletleri görüyorsunuz. Üçkağıtçı, sahtekarların da televizyon kanallarında cayır cayır milletin gözünün içine baka baka, millete nasıl yalan söylediğini de görüyorsunuz. “Yalancının doğrulanması, doğrunun yalanlanması kıyamet alametlerindendir. Hainin emin sayılması, eminin hain sayılması.” Mesela adam hain, çok emin biliniyor, biliyorsunuz.

 Hatta adamı akil bilmem ne diye ortaya çıkartmaya çalışıyorlar bazı tipleri. Ama hakikaten akil olanları da var. “Eminin hain sayılması.”Emin bir kimsenin de hain sayılması. Mesela Hz. Mehdi (a.s) emin bilinen bir insandır, emin bir kimsedir, Allah öyle yaratmıştır, fakat münafık ve kafirler hain olarak bileceklerdir Hz. Mehdi (a.s)’ı. Emin olan Hz. Mehdi (a.s)’ı, hain bileceklerdir. “Mihrapların süslenmesi, kalplerin harap olması da kıyamet alametlerindendir” diyor Peygamberimiz Efendimiz (s.a.v.). “Dünyanın harap olmuş yerlerinin imar edilmesi.” Hakikaten, dünyada her yerde eski binalar hep imar ediliyor. Daha önce bu hiç yapılmış bir şey değildir. Çok küçük, ufak tefek öyle çalışmalar olmuştur. Ama şu an dünyanın her yerinde harap olmuş eski binaların tamamı UNESCO da yardım ediyor, başka yerler de yardım ediyor, herkes yardım ediyor, devletler zaten resmi politika olarak bunu uyguluyor, harap olmuş binalar hep imar ediliyor. “İmar edilmiş yerlerin tahribi.”

 Mesela Osmanlı’dan kalan çok değerli yerler oluyor, çok güzel yerler, onları da tahrip ediyorlar. “Yaltakçıların, hemmazların, gammazların, lemmazların çoğalması, kıyamet alametlerindendir” diyor. Yani dedikoducu, fitneci, ahlaksızların. “Kalemin yaygın bir hal alması.”Mesela eskiden bu kadar yok. “Okuma yazma çok yükselecek” diyor Peygamber Efendimiz (s.a.v.) ahir zamanda. Daha önce Türkiye’nin mesela yüzde 10’u, yüzde 20’si okuma yazma biliyor. İslam aleminde de öyle, çok az okuma yazma oranı. Hep böyle olmuştur eskiden. Ama şu an, okuma yazma bilmeyen hemen hemen yok gibi. “Yalancı şahitliğin artması.”Mahkemelerde, orada burada, üçkağıtçı bazı adamlar buluyorlar. Bazı kişiler para veriyorlar. Para karşılığı Müslümanların aleyhinde şahitlik yapıyorlar. İftira ediyor.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "14 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder