14 Ekim 2012

Hz Mehdi (as) Hakim olarak çıkacak !


“Mehdi adaletli bir hakem olarak çıkacak.” Hakim olarak yani hakem. Onlar da “felsefeci” diyor bazı nurcu kardeşlerimiz. Bak, “adil” diyor “adaletli bir hakem olarak çıkacak.” “Hakim olarak çıkacak” diyor. Net ifade. “Eşyayı, malı dağıtacak.” Para dağıtmıyor, eşya, mal dağıtıyor, yiyecek dağıtıyor. “Fakat bolluktan dolayı kabul eden olmayacak.” “O kadar bol olacak” diyor Hz. Mehdi (a.s) devrinde. Fakir yok.

Muharrem ayında gökten bir nida geliyor. “Bu şahıs, bu zat Allah’ın Halifesi Hz. Mehdi (a.s)’dır. Ona uyunuz, tabi olunuz ve sözünü dinleyiniz diyecektir” diyor. Allah-u alem Şeyh Nazım Hocamız’ın sesidir bu ve Şeyh Ahmet Yasin Hocamız’ın sesidir ve onun değerli talebelerinin sesidir.

“Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in vahiyle mücadele ettiği gibi mücadele edecektir” diyor Hz. Mehdi (a.s) için. “Sünnete muhalefet karşısında o da savaşacaktır, mücadele edecektir” diyor. Yani Peygamberimiz (s.a.v) nasıl vahiyle yaşadıysa o da vahye insanları çekiyor, Kuran’a çekiyor.

“Aynen Hz. Zülkarneyn (a.s) ve Hz. Süleyman (a.s) gibi bütün dünyaya hakim olacak” diyor Peygamber Efendimiz (s.a.v) Hz. Mehdi (a.s) için.

“Hz. Mehdi (a.s) 40 sene baki kalacaktır.” Yani o mücadele devri. Zaten 2010-2020’de bitiyor o 40 yılı. 1980’de başlıyor, 40 yıl sonra 2020’de bitiyor, inşaAllah. “İnsanlar arasında 39 sene kalacaktır” diyor. İnsanlar arasında 39 sene kalınca tamam, inşaAllah. 39 sene denmesi çok manidar.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "9 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder