30 Ekim 2012

Allah her şeyi güzel yaratmış!



Kadın dediğin çiçek gibi olacak ama iffetli, akıllı, nurlu… Tabii ki hoş olacak, tabii ki güzel olacak. Çiçekler güzel, kelebekler güzel her şey güzel. Allah her şeyi güzel yaratmış, kadın da güzel olacak. Siz leş gibi olsun istiyorsunuz kadın, kendiniz de domuza benzemek istiyorsunuz yani böyle bakımsız domuzlara. Ondan sonra “model budur” diyorsunuz. Dünyada biz cehennemi yaşayacağız küfürde Cenneti yaşayacak. Öyle bir şey yok. Ayette, “dünya sizin” diyor Allah, “ahiret de yalnız sizin” diyor, Cenab-ı Allah Müslümanlara, ayet. Böyle pis kadın modeli, böyle pis erkek modeli meydana getirirseniz kimse Müslüman olmak istemez İslam’ı bilmeyenler. Cehennem gibi bir şey gösteriyorsun.

Müzik yok, sanat yok, resim yok, güzellik yok, estetik yok. Hayır, değilse “değil” deyin de ben ispat edeyim. “Hayır değil” demiyorlar. “Böyle bir şey yok” demiyorlar. Bana “yalan söylüyorsun” deyin kardeşim, “doğru söylemiyorsun” deyin de içim rahatlasın. Hem doğru söylediğimi kabul ediyorsunuz. Kimseyle konuşamıyorsunuz, kimseyle bağlantı kuramıyorsunuz, Türkiye’nin yüzde 90’ını kafir ilan ediyorsunuz. Alevi’den nefret edersin, Bektaşi’den nefret edersin. Bütün kıyı kentlerine düşmanlar. Mersin’e, Antalya, İzmir hepsine düşmanlar.

 Laz kardeşlerimiz mesela Karadenizli kardeşlerimiz dans ediyorlar hanımlarla Laz oyunu, köpürüyor herifler. Mesela Erzurum’da Dadaşlar oynarlar, köpürüyorlar. Davul zurna çalıyorlar, köpürüyorlar. Sizin istediğiniz hayat rezalet kimse kabul etmez onu. Mesela çok kolay bir konuyu anlatacak iki saat anlatıyor. En fazla bir dakikada anlatacakları bir konuyu, iki saatte anlatıyor. Sonunda da hiçbir şey çıkmıyor, anlaşılmıyor. Dikkat edin bakın kitaplarına, eserlerine bakın, bantlarına bakın, videobantlarına bakın veyahut konuşma bantlarına bakın çok kısa bir konu, kısa ve özlü… Allah Kuran’da hep hikmetten bahseder, hikmet verilene çok şey verilmiştir.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "15 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder