07 Ekim 2012

Fosil ile komünistin alakası ne?


“Fosil ile komünistin alakası ne?” Fosille komünisttin alakası, işte görüyorsun, adam korkuyor. Fosili ortaya koyduğumuzda, yaratılışı görüyor. Yaratılışı görünce, komünizmin beli kırılmış oluyor, ölmüş oluyor komünizm. Komünizm ölmemesi için, fosilin ölmesi gerekiyor. Fosili de öldüremiyor. 400 milyon fosil var. O zaman insanlara saldırıyor, debelenme başlıyor. Dolayısıyla komünizm ölecektir. Mehdiyet onun yerine dünyaya hakim olacaktır.

 Bereket, bolluk gelecektir; güzellik gelecektir. Komünizm ekonomi sistemi ama ekonomi sistemini uygularken, şiddetin tek yol olduğunu söylüyor komünizm. Yani barışçıl bir komünizm yok. Marksist-Leninist düşüncede Lenin ne diyor; “Askeri, polisi öldüreceksiniz” diyor. “Eğer hedefinize ulaşmak istiyorsanız. Komünizmin başka bir yöntemi yoktur.

Çünkü azınlıksınız. Çoğunluğa hakim olmanız için, devrim yapmanız için mutlaka şiddet kullanmanız gerekir. Halkı arkanıza almanız için mutlaka şiddet kullanmanız gerekir” diyor. Şiddet ve terör komünizmin tek silahıdır. Dolayısıyla Darwinizm ve materyalizmin üstüne de kurulduğu için komünist düşünce, Darwinizmi altından çektin mi bütün sistem çöküyor. Konu bu.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "4 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder