24 Ekim 2012

Nurculuk kitabını herkese tavsiye ederim !


Hz. Mehdi (a.s)’ın uzun ömürlü olmasını, mollalar, Hz. Mehdi (a.s)’ın DNA’sında oluşan bir mutasyonla anlatıyorlarmış, binlerce sene yaşamasıyla ilgili olarak. Hz. Mehdi (a.s)’ı, evrimin son basamağı gibi gösteriyorlarmış. Yani uyanıklık yapıyorlar kendilerince, Hz. Mehdi (a.s)’ı da Darwinizmin içine bu şekilde dahil edeceklerini düşünüyorlar. Yani bir garipliktir, ilginçliktir, samimiyetsizliktir gidiyor görüyorsunuz. Bizde anlattıkça, bütün oyunlar bozuluyor, bozulmaya da devam edecek. Bir şecere ortaya çıkartmış adam, hiç ne belgesi var, ne aslı var ne astarı var hiçbir şekilde alakası yok. Böyle bir şecere de yok, böyle bir yapılanmada yok.

Çünkü Abdülkadir Geylani’nin evlatları hepsi birbirini çok iyi tanıyorlar. Yani çok meşhur bir aile Abdulkadir Geylani ailesi. Yepyeni bilinmeyen bir aile çıkarttılar. Bediüzzaman’ın akrabaları ‘Okur’ soyadlı akrabaları biz sorduğumuz da, “biz Kürt’üz” diyorlar, “bütün sülalemiz Kürt” diyorlar. Bir tek Bediüzzaman’ı oradan ayırmışlar, Abdülkadir Geylani’ye bağlamaya kalkıyorlar. Kendi kafalarınca, Mehdilik konusunu böylece halledecekler, akıllarınca, yani ört bas edeceklerini düşünüyorlar. Eskiden kimse ses çıkartmıyordu ama biz baya cevap veriyoruz. Özellikle şu kitap çok önemli. Onların bütün bu yöntemlerini alt üst eden bir kitap; ‘Nurculuk’ herkese tavsiye ederim. Bu kitabın satışını kolaylaştırsınlar, inşaAllah.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "14 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder