07 Ekim 2012

Komünist Kürdistan Tehlikesi !


Şu kitabı alırsa kardeşlerimiz; “Komünist Kürdistan Tehlikesi.” Burada çok kapsamlı anlatılıyor. Abdullah Öcalan komünist parti toplantısında, arkasında PKK’nın bayrağı. Ne var orada? Orak-çekiç. Orak-çekiç ne? Komünistlerin sembolü. PKK’nın parti toplantısında. Mesela bak, PKK’nın parti kongresinde Marks, Lenin bütün komünistlerin resimleri var duvarda. Ve bayraklarında da orak-çekiç. PKK kongresi, bütün Marksist liderlerin resimleri var.

 Bayrağın ortasında orak-çekiç görülüyor. Yine PKK kongresinden başka bir resim. Bütün komünist liderlerin resimleri duvarda asılı. PKK’nın 2. kongresinde orak-çekiçli. İnkar edilecek gibi değil. Adamlar zaten hepsi “biz Marksist’iz, komünistiz” diyorlar. Gizlenecek bir yönü yok bunun.

Komünist Kürdistan Tehlikesi kitabı çok önemli. Bütün devlet büyüklerimize birer tane vermeye çalışalım, inşaAllah. Kardeşlerimiz de hediye etsinler, yaygın olarak önemli.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "3 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder