22 Ekim 2012

Batıl şeyleri iyice tasvir safı zihinleri idlaldir!



 Böyle şeyleri o kadar önemli görmeye gerek yok. Yani her yerde, haşa dine imana mukaddesata küfreden bir çok serseri vardır. Neydi diyecek, işte şunu demiş. Zırvalamış dersin. Konu orda biter. Oturup etrafa ifşa etmenin alemi ne. Bediüzzaman’ın güzel bir sözü vardır;“Batıl şeyleri iyice tasvir safi zihinleri idlaldir." Ne gerek var, adamın ne dediğini, detay detay anlatıyorlar. Nerede demiş, kim demiş bu adam nerede doğmuş, bu olay nerede gelişmiş. Bütün dünyanın dikkatini çekiyorlar. Dünyada duymadık kimse kalmıyor bu sefer. Mesela yirmi kişi on kişi duyacakken, bir buçuk milyar. Üç milyar adama duyuruyorlar. Gerek yok kardeşim. Her yerde öyle küfreden olur. Ahlaksız herifler. Bunlara karşı en iyi şey, İttihad-ı İslam’dır. Bu şamatayı yapanları bir bakın bakalım, İttihad-ı İslam ile ilgili bir konuşma yapıyorlar mı?

İttihad-ı İslam’ı uygularsanız siz,ne Peygamberimiz (s.a.v)’e, ne Allah’a, ne Kitap’a kimse söz söyleyemez. İttihad-ı İslam olmayınca, her şeye mukaddesata da küfrederler, sana da küfrederler, ailelere de küfrederler, hepsi olur. Nitekim rezalet paçadan akıyor, görüyorsunuz dünyayı. Çözüm İttihad-ı İslam iken, ulema bunu kapatmayı gizlemeyi marifet biliyor. Mesela Fethullah Hoca’ya söyle diyorlar, “bizim” diyor “İttihad-ı İslam diye bir konumuz yoktur” diyor. Zaman Gazetesi, çarşaf çarşaf yayınlıyor, “bizim İttihad-ı İslam diye bir konumuz yoktur” diyor. Cübbeli diyor ki; “Hz. Mehdi (a.s) üç yüz sene sonra gelecek. Nur talebesi olan adam diyor ki; “üç yüz sene sonra kıyamet kopacak, çok rahat olun.” Böylece suyun başını tutanlar, Müslümanların heyecanını kırıp, İttihad-ı İslam’ı ortadan kaldırmış oluyorlar.

 Fethullah Hoca’nın böyle bir şey söylediği de yok. Onun adına söylüyorlar veyahut söyletiyorlar, mecbur bırakıyorlar, yani tehdit ediyorlar, tehditle söyletiyorlar, onlarda yayınlıyorlar televizyonlarda. Esir bir insana her şeyi söyletebilirsin. Marifet mi bu?Mesela mafya birisini kaçırıyor, adama her şeyi söyletiyorlar, her türlü suçu üstüne alıyor adam, mafya işkencesi ile. Onu da yayınlıyorlar. Şunu yaptım diyor bunu yaptım diyor. Mesela bazı ülkelerde de polis zorla masum insanlara olmadık sözleri söyletebiliyor, işkence sonucu. Tehditle de alimlere bu tip sözler söyletilebiliyor demek ki. Fethullah Hoca’da baskı altında olduğu için, tehdit altında olduğu için, bu tarz sözler söylemiş oluyor. Dolayısıyla İttihad-ı İslam’ı durdurmanın heyecanını yaşamak istiyorlardı, kafalarına balyoz gibi vurduk. Darmadağın oldular. Yoksa normalde İttihad-ı İslam’ı durduracaklardı.

Yani bizim faaliyetimizin olmadığını düşünün, anlatmadığımızı düşünün, Darwinizmi- materyalizmi yenmediğimizi düşünün, bizim desteğimizin tamamen kalktığını düşünün, bizde deseydik “İttihad-ı İslam diye İslam aleminin sorunu yoktur, Hz.Mehdi (a.s)’da gelmeyecek, Hz. İsa (a.s)’da gelmeyecek, evrimde vardır deseydik, bir çok alim gibi hoca gibi, gazeteler dergilerinde çarşaf çarşaf yazıyor adamlar. Ne olurdu Müslümanların hali bir düşünün. Ama asla müsaade etmedik, etmeyiz de. Bütün oyunları bozduk,inşaAllah.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "12 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder