30 Ekim 2012

Ahir Zaman Mücahitleri !


 MaşaAllah. Ahir zaman mücahitlerini gördün mü? MaşaAllah. Allah hidayet versin; sağlık, sıhhat, afiyet, iyilik, güzellik versin. Tebrik ediyorum kardeşlerimizi. Allah, oradaki bulunan kitapların sayfası adedince onlara sevap yazsın. Harfleri adedince onlara sevap yazsın. MaşaAllah, elhamdülillah. Fransa’daki bu faaliyet muhteşem olmuş. Komünist, Darwinist, materyalist arkadaşlar haberleri olsaydı herhalde otobüslerle, baltalarla olay yerine giderlerdi, zannediyorum.

 Çünkü bir fosil sergisi oldu mu hemen saldırıyorlar. Kaldırmaya gayret ediyorlar. Allah hidayet versin, Allah akıllarını artırsın. Ama güzeli, doğruyu fark ettikleri anlaşılıyor. Panik bunu gösterir. İnsanlar ancak gerçek karşısında panik olurlar. İnanmadığı bir şeyde panik olmaz, hiç muhatap dahi olmaz. Mesela “Hz. Mehdi (a.s) çıkmayacak” diye hocaların bu kadar tutturmasının nedeni, Hz. Mehdi (a.s)’ın geldiğinden emin olmalarıdır.

Yoksa niye panik olsun? Hiç görülmemiş bir şey. Ahir zamanda ilk defa bu derece, bu çaplı Mehdiyet aleyhtarı hareket başladı. 1400 seneden beri yok. Hep Hocalar “Hz. Mehdi (a.s) çıkacak, Hz. Mehdi (a.s) çıkacak” demişlerdir. Onlar da; “İnşaAllah, çıkar da görürüz” demişlerdir. Şimdi “Hz. Mehdi (a.s) çıktı” dedik, “eyvah” dedi adamlar. Var güçleriyle koro halinde bağırmaya başladılar. Bağırtıyla durduramazsınız, Mehdiyet’in özelliği odur. Adım adım ilerler, greyder gibi. Durdurmak mümkün değil.

Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "18 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder