02 Kasım 2012

En Büyük Sevap;İttihad-ı İslam'ı Savunmaktır !


RAMZİ KHOURY: Filme karşı protesto eden bazı gençler, bunun sevap kazanmak için bir fırsat olduğuna inanıyorlar. İslam’da bu kavramı açıklar mısınız, bir Müslüman şiddet yoluyla sevap kazanabilir mi?

ADNAN OKTAR: Sevap kazanmak istemeleri güzel. Nasıl kazanacaklar? İttihad-ı İslam’ı savunarak, İslam Birliği’ni savunarak, bütün Müslüman ülkelerinin birleşmesini savunarak. Bu İttihad-ı İslam içerisinde İsrail’in, Azerbaycan’ın, Ermenistan’ın hatta Rusya’nın da olmasını isteyerek. Dinsizlere de, Ateistlere de, Hıristiyanlara, Musevilere hepsine şefkat duyarak ve hepsinin Allah’ın yarattığı kul olduğunu bilerek bir tavır gösterirlerse Müslümanlar, gerçek sevabı böyle kazanırlar.

 En büyük sevap; İttihad-ı İslam’ı savunmaktır, Müslümanların birliğini savunmaktır. Hıristiyanların özgürce ibadet etmesini sağlamak, Musevilerin özgürce ibadet etmesini sağlamak. Bütün dünyanın kardeş olmasını sağlamak en mükemmel ibadettir. Eğer bu ibadetleri yapmıyorsa, öbür türlü yöntemler Deccaliyet’in yani anti krist’in hizmetçisi olmak anlamına gelir. Samimi bir Müslüman Hz. Mehdi (a.s)’ı savunmak durumundadır, İttihad-ı İslam’ı savunmak durumundadır, Hz. İsa Mesih (a.s)’ın yeryüzünde görünmesi için Allah’a dua etmek zorundadır ve bu sevinci, heyecanı yaşamak zorundadır. Mehdiyet’e karşı olup, İttihad-ı İslam’a karşı olup, Hz. İsa Mesih (a.s)’ın inişine karşı olup olay çıkarmak, bu ancak deccal yanlılarının tavrı olabilir.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "22 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder