31 Ekim 2012

İlimle,Bilimle bu fitneyi ortadan kaldırmış olur!


Ak Parti’nin içerisinde Saadet Partisi erirse, bu olmaz. Milliyetçi Hareket Partisi mutlaka gerekir. Büyük Birlik Partisi mutlaka gerekir. Saadet Partisi mutlaka gerekir. Çünkü bunlar okul, bunlar dava okulları, bunlar Türkiye’nin çimentolarıdır, çok önemlidir. Ak Parti’nin zaten iktidar olma sorunu olmaz. Yani millet sürekli Ak Parti’yi iktidar yapar. Saadet Partisi’nin de milletvekili derdinin olmaması lazım. Dava okulu. Asrı-Saadet’i isteyen insanların bir araya geldiği bir ocak, aynı zaman da bir parti. Dolayısıyla doğru yapıyor. Bak ben Ak Parti’yi destekliyorum. Ak Partili olduğum için değil. Zaruri olduğu için, oylar bölünmesin diye destekliyorum. Ak Partili değilim ben. Kritik bir dönemdeyiz, dereyi geçerken at değişmez. Çok tehlikeli. Tayyip Beyi de şevkli buluyorum. Ama tabii bir mükemmellik mevzu bahis değil. Eksiklikler var, tedbirsiz davranışlar var. Ama her tedbirsiz davranış bir tecrübeye sebep oluyor. Her tecrübe daha akılcı, daha tedbirli, daha dikkatli faaliyete sebep oluyor.

 Çünkü Tayyip Bey de çok dindar bir insan. Allah’tan korkan bir insan, vicdanı güçlü bir insan. Evlatlarımıza, vatana bir şey olmasından tabii ki çok çok çok çekinir, çok çok rahatsız olur. Fakat hakikaten boş bulunup, belki bazen akıl tutulması oluyor olabilir; eksik, hatalı, yanlış şeyler oluyor, görüyoruz yani hakikaten şaşırıyoruz, hayretler içinde kalıyoruz. Fakat PKK’nın komünist ayaklanması hafife alınıyor. Yani sorun bu. Yani Türkiye’de hafife alan çok insan var, baya insan var. Mesela maç muhabbeti yapıyor, kendi hayatını yaşıyor. Yani çok ciddi bir savaş var, kan gövdeyi götürüyor. Kurtuluş savaşından belki çok daha çaplı bir düşman saldırısı var. Yani çok sıkı tedbirler alınması lazım ve en ufak bir hareketin izlenmesi gerekiyor ve çok iyi bir istihbarat ağı kurulması gerekiyor.

 Ama hepsinin üstünde anti komünist eğitim gerekiyor, anti-Marksist, anti-Leninist, anti-Darwinist eğitim gerekiyor. Yani asıl yüzde doksan dokuz çözecek bu benim söylediğim. Öbürü yüzde bir çözecek olan. Hastalığı önleyecek yol hazır. Marksizm’i, Leninizm’i, Darwinizmi, materyalizmi ortadan kaldırdın mı fikren konu biter. Bitmeyince bünye, sürekli hastalık üretecektir, sürekli ilaç verilmesi gerekir. Mikrop arttıkça, ilacın dozu artırılacaktır, ilaç arttırıldıkça, vücut o ilaca karşı alerji de duymaya başlayabilir, vücudu da yıpratır. Çok riskli bir durum. Meclisin toplanıp, Darwinizm, Materyalizm konusunda, Marksist, Leninist felsefe konusunda karar alması gerekiyor. Marksizm’e, Leninizm’e, Darwinizme, materyalizme karşı, devletin resmi mücadele yapması yönünde karar alması gerekiyor. Bu karar alındı mı, konu dünya çapında hallolur. Ne Sosyalist Enternasyonal kalır, ne Fransız komünistler, ne İtalyan komünistler kalır, ne Çin komünistler kalır, her yerde muazzam bir panik olur. Dünyanın lideri olur Türkiye o zaman. İlimle, bilimle bu felsefeyi, bu fitneyi ortadan kaldırmış olur. Sevginin, aklın desteği ile.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "20 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder