11 Ekim 2012

En güzel sözü Allah söylüyor Kuran 'da !


 En güzel sözü Allah söylüyor Kuran’da, Allah’ın sözünü söyleyeceksin orada ve net çözüm olacak. Bunun çözüm olduğunu herkeste biliyor zaten. İslam alemi birleşse ne kalır geriye, bitti. Ama İslam alemi Hz. Mehdi (a.s)olmadan birleşemiyor. Alimler, hocalar sürekli çıkıyorlar, birleşelim de birleşelim. Hadi birleş, birleşemiyorsun. Allah birleştirmez seni Allah seni paramparça eder. Sen Allah’ın dediğini kabul etmiyorsun, Peygamberimiz (s.a.v.)’in dediğini kabul etmiyorsun, Hz. Mehdi (a.s)’ı kabul etmiyorsun. Peygamber (s.a.v.)’e akıl vermeye kalkıyorsun, haşa Allah’a akıl vermeye kalkıyorsun. Allah’ın dediğini beğenmiyorsun sen. Allah çözüm bu diyor, yok Ya Rabbi diyor haşa ben başka bir çözüm buldum. Allah o zaman seni süründürür, perişan eder, olmaz.

Şimdi Stalinizmi bilmeyenler, Leninizm’i bilmeyenler, PKK’nın da ne olduğunu anlamakta güçlük çekiyorlar. Diyorlar ki; ne istiyor bu adamlar ya falan diyor. Keyfimizi kaçırdı bu adamlar ne istiyor diyor. Ne yapsak da bunlarda kurtulsak acaba diyor. Yani razı, malını mülkünü falan da istese bir kısmını verip kurtulacak. Keyfimiz kaçtı diyor, rahatımız kaçtı. Toprak mı istiyorlar, onu da versek de kurtulsak diyor. Yeter ki bir rahat edelim diyor, huzursuz olduk diyor. Güneydoğu’yu da vermeye razı bir kısmı. Komünizmi, Stalinizmi anlamayan adam, bu kafada devam eder.

Bakın diyor ki Lenin, 1906 yılında, komünist devrinden 11 yıl önce Proletarya Dergisi’nde şöyle yazıyor; “Bir Marksist komünist kendini sınıf mücadelesine dayandırır.” Sınıf mücadelesi yani ezenle ezilenler. “Toplumsal barışa değil.” diyor. Adamlar diyor ya toplumsal barış, toplumsal barış diye bir şey olmaz diyor adam. “Belirli keskin siyasal ve iktisadi bunalım dönemlerinde sınıf mücadelesi doğrudan bir iç savaş gerektirir.” diyor. Açık açık söylüyor adam.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "7 Eylül 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder