24 Ağustos 2012

Mehdiyet Kesin ve Kökten Çözümdür !


 Mehdiyet’in kesin, kökten çözüm olduğunu, Allah her gün gösteriyor. Tatar kardeşlerimiz de aynı şeyi yazmışlar, Hocamız da aynı şeyi söylüyor. Müslümanları ümitsizliğe sevk edenler, Hz. Mehdi (a.s) konusunda Müslümanların şevkini kırmaya çalışanlar bu belanın içinde olmuş oluyorlar. Onun için kardeşlerimiz ısrarla ve kararlılıkla hem Mehdiyet’i, hem Darwinizm ve materyalizmin geçersizliğini her yerde anlatsınlar.


Anlattığımızda nasıl netice alıyoruz, görüyorsunuz. Ama hep kanuna-hukuka uygun, devletten yana tavır alsınlar. Tataristan’da da kardeşlerimiz devlete yardımcı olan bir politika içerisinde olsunlar. Devlet demek ki tedirgin olmuş. Çünkü derin devlet oynamasında, derin devlet komplolarında çok zor durumda kalıyorlar. Yani neyin nereden kaynaklandığını çıkaramıyorlar. Onun için devlete her konuda yardımcı olan bir gençlik hareket halinde olması lazım. Tatar hükümeti, samimi bir hükümet; Tatar kardeşlerimiz de çok samimiler; el birliği yaparlarsa, ittifakla hareket ederlerse, birbirlerini çok iyi koruyup kollarlarsa çok güzel netice alırlar.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "10 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder