24 Ağustos 2012

Hz Mehdi (as) İstanbul'da Çıkacak !


“Şu an sizi izlemekteyim Hocam” diyor. “Programınız çok hoş. Hocamız’ın hayranıyım. Bir sorum olacak iletirseniz sevinirim. İslam Birliği değil de neden Türk İslam Birliği? Irkçılığa girmez mi?” O zaman başsız bırakırsın. Müslüman alemini hep başsız bıraktılar. Yani bir lider çıktı mı ortaya, liderliği sıkı tutması lazım. Biz diyelim ki “İttihad-ı İslam olacak.” Bakalım kim olacak? Mısır da olabilir, Pakistan da olabilir, İran da olabilir, Türkiye de olabilir. “Şunun adını koysana” diyor adam bize. Yok, biz de diyoruz ki, “Pakistan da olabilir, Mısır da olabilir, Türkiye de olabilir, Endonezya da olabilir.”


  Böyle İttihad-ı İslam olmaz. Lider ortaya çıkacak. Çıkmıştır lider, doğal lider. Doğal lideri Allah’ın Resulü vahiyle bize bildirmiş. Türkiye’dir, Türklerdir. “İstanbul’da çıkacak Hz. Mehdi (a.s)” diyor, bitti. “İlk Türklerin içerisinde bayrağını açacak” diyor. Nedir bu? Türk diye açık, alenen söylüyor. “Kutsal emanetler nerde ise Hz. Mehdi (a.s)’da oradadır.” Nerde kutsal emanetler? Hepsi burada, yani hemen bitişiğimizde. O yüzden ‘Türk İslam Birliği’ diyoruz. Yani hizmetçi olan millet, Türk Milletidir. İslam aleminin hizmetçisi olan. Türk milletinin etrafında İslam alemi toplanacak, olay bu. Yoksa “Türkler üstündür. Genetik olarak biz üstünüz. Irk olarak isterseniz inceleyin genetik yapımıza bakın, üstünlüğümüz görün” demiyoruz ki.


Hizmet üstünlüğü var. Ama takvaen de hakikaten Türk milleti İslam’ı güzel yaşayan bir millettir. Bütün dünya bunu kabul ediyor. Ama eksiklikleri yok mu? Var. Ama lider olarak Türk milletidir. Bunun dışında bir ırk üstünlüğü iddiamız yok, olamaz da. Olan zaten yanlış olur. Söylüyorsa hata yapıyordur. Çünkü “Allah katında üstünlük ancak takva iledir” diyor Resulullah (s.a.v). “Acemin Arap’a, Arap’ın Acem’e üstünlüğü yoktur” diyor. Çok net. “Acemin Arap’a, Arap’ın Acem’e üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takvayladır.” diyor. Ölçü bitmiş. Demek ki ırk konusu yok. Ama liderlik konusunda ismin net okunması, net söylenmesi gerekir. O, anlattığımız konu bu.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "4 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder