21 Ağustos 2012

Müslüman Gençlerle İttihad-ı İslam Olacaktır !


Davutoğlu Hocamız Peygamberimiz (s.a.v)’in vaadini biliyor, İttihad-ı İslam olacağı biliyor. Mehdiyet’in dünyayı sardığını görüyor. Onun için haktan, hakikatten yana. İttihad-ı İslam için var gücüyle gayret eden mübarek bir insan.

Ahir zamanda bütün dünya için en önemli konu ne ise biz onun üzerinde dururuz. En önemli konu İttihad-ı İslam. En hayati konu o olduğu için biz de en hayati konunun üzerinde duruyoruz. Eğer İttihad-ı İslam olmuş olsaydı, o dönemde en önemli konu neyse onun üzerinde dururduk. Ama şu an İttihad-ı İslam’ın eksikliği, noksan olması muazzam ızdırap ve muazzam acıya sebep oluyor. Hiçbir yer rahat değil, her yer ızdırap içinde; her yerde ekonomik çöküntü, her yerde depremler, her yerde felaketler.


Bütün dünya ağlıyor. Bütün bunlar olurken de, bir kısım hocalar da geğirerek; “yok, hiçbir şey yok; gayet rahat. İşinize, gücünüze bakın” diyor. Çünkü adam maaşını da alıyor. Karısı da pilav yapıyor, yiyor. Dedemi de yemek yedikten sonra uyku bastırıyor. “Uyumak sünnettir” diyor, vuruyor kafayı uyuyor. Onları pek ilgilendirmez. Narcıların da zaten marifetlerini herkes biliyor. Onun için bunlara kızmakla vakit kaybetmek de olmaz. Zaten bunlarla İslam da hakim olmaz. Bu üçkağıtçı sahtekarlarla. Narcılarla, sahtekar yobazlarla İslam’ın hakim olacağını düşünmek çok yanlış olur. Aydın, aklı başında Türk gençliğiyle, dünyadaki aklı başında Müslüman gençlerle İttihad-ı İslam olacaktır. Yobazlardan bir şey beklemeyin. Adamı uyarırız, ayrı mesele. Fakat onlar pisliğin içine düşmüşler.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "22 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder