13 Ağustos 2012

Hz Mehdi (as)'ın çıkış Alametleri !


Kadir Mısıroğlu Hoca var, eski hocalardan; o yazmış. Diyor ki; “Bana göre ahir zaman daha gelmedi.” “Çok mustar olacak Müslümanlar, zor durumda kalacaklar, o zaman gelecekler” diyor. Dünyanın yüzde 99’u dinsiz olmuş. Bütün dünya üniversitelerinde dinsizlik mecburi hale getirilmiş; yani Darwinist, materyalist eğitim yapılıyor. Bütün dünya da savaşlar var;Müslümanlar feci şekilde, feci şartlarda şehit ediliyorlar. Suriye kan gölüne dönmüş. İlk defa İslam alemi başsız. İslam aleminde dünya tarihinde hiç olmamıştır. İslam alemi başsız, lidersiz. İslam alemi paramparça. Hem başsız, lidersiz hem paramparça hem birbirlerine düşmüşler hem ehli küfür muazzam katliam yapıyor, Müslümanları her yerde şehit ediyor.


Dinsizlik,ateist düşünce bütün İslam ülkelerinde mecburen öğretiliyor; Darwinizm, materyalizm. Bir milyardan fazla insan katledildi sırf 2. Dünya Harbi’nde. Dünyada görülmemiş bir insan katliamı var. Hoca da diyor ki;“daha beter olacak.” Daha beter işte, en fazla dinsiz olur toplum. Dünyanın yüzde 99’unu dinsiz yaptılar. Her yer Darwinizm, materyalizmin etkisi altında. Bütün dünya üniversiteleri teslim olmuş vaziyette. İslam alemi ilk defa başsız, paramparça. Sel gibi kan akıyor. Peki, kan akması tamam, akıyor kan, bütün Müslüman aleminin kanı akıyor. Fitne bütün İslam alemini sarmış. Müslümanlık paramparça ve başsız. Darwinizm, materyalizm, deccaliyet dünyaya hakim olmuş. “Daha kötüsü olacak” diyor.


 Dinsizliğin daha kötüsü olur mu? Katliamın daha kötüsü olur mu? Katliam işte, adam öldürüyor, daha nasıl öldürecek yani? Bir türü mü var, başka bir çeşidi mi var? Müslümanların parmağını doğrayıp, kurutup, Amerika’ya götürüyor adam. Kulağını kesip, boynuna takıyor kurutup. “Yok, daha çok kötü şeyler olması lazım” diyor. Niye bunu söylüyor? Çünkü yaşı ilerlemiş, bir beklentisi kalmamış. Benden sonra tufan kafasında. Mehdiyet’i de fark ettiği için var gücüyle durdurmaya çalışıyor, kendi kafasınca. Toplu ekipler zaten. Cübbeli de aynı kafada, Mehmet Ali Kaya aynı kafada, Kadir Mısıroğlu aynı kafada; hepsi İttihad-ı İslam’ı durdurmak, Mehdiyet’i durdurmak için uğraşıyorlar.


 Ahir zaman değilse, Hz. Mehdi (a.s) çıkmadıysa ve çıkmayacaksa zaten İttihad-ı İslam da olmaz anlamına geliyor onların sözü. Zaten İttihad-ı İslam’ı da talep etmiyorlar, öyle bir talepleri de yok. Müthiş bir Şii karşıtlığı var, Alevi karşıtlığı var Kadir Mısıroğlu’nda. Bektaşi, Şii, Alevi dedin mi ateş çıkıyor ağzından. İttihad-ı İslam’ı istemediği açık, çünkü bu durumda İttihad-ı İslam’ın olması mümkün değil. Şiilerle ilgili sözleri zehir zemberek, açın bakın. İttihad-ı İslam’ı istemiyor. O zaman Müslümanların paramparça olmasını istiyorsun anlamına geliyor. Müslümanların başına bir lider gerekir, sen bunu da kabul etmiyorsun. Eğer kabul edersen, İttihad-ı İslam’ı kabul ediyorsan, bu fitnenin arkasından Müslümanların başına geçecek lider Hz. Mehdi (a.s)’dır. “Hz. Mehdi (a.s)’a karşıyım” diyorsun, “gelmeyecek” diyorsun; o zaman Müslümanların başına bir lider geçmesini de istemiyorsun. Müslümanların birleşmesini de istemiyorsun. Müthiş bir Şii karşıtlığı var.


 O zaman bu durumun muhafazası mevzubahis. Cübbeli’ye bakıyoruz; onda da müthiş bir Şii karşıtlığı var, Vehabi karşıtlığı var; aynı şekilde, onda da o şekilde. Mehmet Ali Kaya’ya bakıyoruz; Nur talebesi. Nur talebeleri kaç paraya bölünmüşler, birçoğu birbirinden nefret ediyor. Buda istemiyor Mehdiyet’i. “Kıyameti bekliyoruz, Hz. Mehdi (a.s) artık gelmez bundan sonra” diyor, “Bitti, Hz. Mehdi (a.s) olayı kapandı” diyor. Biri de,“çok ilerde gelecek” diyor. Bak, yöntemlere bak; biri,“geldi, gitti, bitti. Bundan sonra kıyameti bekliyoruz” diyor; öbürü de,“çok ilerde gelecek” diyor. O da o şekilde hallediyor. Cübbeli de,“570 sene sonra gelecek” diyor. O da o şekilde hallediyor. Bir başkası çıkıyor, “artık dine gerek yok” diyor.


 Önce Hz. Mehdi (a.s)’ı anlatıyor, Hz. Mehdi (a.s)’ın çıktığını anlatıyor. Arkasından bakıyor ki kendi Hz. Mehdi (a.s) olamayacak. Bu sefer “Hz. Mehdi (a.s) da çıkmayacak, dine de gerek yok, Allah’a inanın yeter” diyor. Bunlar hep ahir zaman alametleri işte, yani Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkış alametleridir. Dolayısıyla deccalin nasıl bir tahribat yaptığını da açıkça görüyoruz. Bu insanlarda bilerek veya bilmeyerek yahut cehaletle, farkında olmadan deccale uymuş oluyorlar. Bizde kardeşlerimizi uyarıyoruz.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "10 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder