24 Ağustos 2012

Darwinist-Materyalist Yetiştiriyorlar !


DİDEM ÜRER: İnşaAllah Hocam. Geçimli saldırısında ölen PKK’lıların cesetleri üzerinde otopsi yapılmış. Ve üzerinde el bombası bulunan üç teröristin 16 yaşlarında üç tane kız çocuğu olduğu ortaya çıkmış.

ADNAN OKTAR: Darwinist-materyalist yetiştiriyorlar. Darwinist-materyalist olunca, onlar da gidip Marksist, Leninist oluyor. Sonra da dağlarda ölüyorlar. Halbuki Darwinist-materyalist yetiştirilmeseler; Darwinizmin, materyalizmin geçersiz, sahte teoriler olduğu anlatılsa; İslam’ın gerçeği anlatılsa, Kuran’ın gerçeği anlatılsa, iman hakikatleri anlatılsa, yobazlıkla İslam’ın arasındaki fark anlatılsa bu kepazelik olmayacak. Kitleler halinde PKK’ya katılıyorlar, komünist örgütlere katılıyorlar; devlet de habire Darwinizmi, materyalizmi gençlere gerçekmiş gibi öğretmeye devam ediyor. Bu da çok acı bir olaydır.


 Meydana gelen durum da kepazelik; dağ, taş komünist kaynıyor. Rezalet. Devletin buna önayak olmaması lazım. “Bize ne, Darwinist-materyalist olmasınlar” diyemez ki devlet. Darwinist-materyalist olmanın önemini devlet kitaplarında anlatırsa, eğer çocuk Darwinizmi reddederse sınıfta kalıyorsa, zorla Darwinizm öğretiliyor demektir. O zaman işte Marksist, Leninist düşünce dolaylı yoldan desteklenmiş oluyor. Çünkü diyalektik felsefeyi devlet desteklemiş oluyor. Diyalektik felsefe Marksizmin temeli zaten. Diyalektik felsefeyi savunan bir insanın Marksist olmanın dışında pek bir yolu kalmaz. Onlar da Marksist oluyorlar. Ondan sonra kepazelik paçalardan akıyor, rezalet paçalardan akıyor. Önüne gelen komünist oluyor, önüne gelen dağa çıkıyor. Bin bir türlü rezalet çıkıyor.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "8 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder