13 Ağustos 2012

Dünyada ki Hakimiyet !


Şimdi mason üstadlarla konuştuk maşaAllah, yukarıdaydık, sohbet ettik, maşaAllah hakikaten dünyanın her yerinde, aydın kitle içerisinde müthiş bir hâkimiyetleri var. Yani en ummadık yerlerde bile hâkimiyetleri var, maşaAllah. Ama “tek başına olmuyor Hocam” dediler. Yani sırf masonlukla olacak bir şey değil yahut sırf şunla sırf bunla olacak şey değil,“el birliğiyle olması gerekir” dediler.


Kardeşlik, sevgi, barış, demokrasi, sanat, iyilik, güzellik, estetik, nezaket, zarafet, güzel olan her şey. Allah Allah engelleniyor bu, inanılır gibi değil. Bırakın cennet gibi olsun dünya. Niye rezalet olması gerekiyor? Niye kan dökülmesi, niye ağzı bozuk konuşmalar olması gerekiyor? İnternete giriyoruz, o ona küfrediyor, o ona küfrediyor. O sana iltifat etsin, sen ona iltifat et. Güzel resimler koy, güzel insanlar olsun, güzel insanları öv. Yani Suriye’de niye kan aksın? Niye üç yüz kişiyi, beş yüz kişiyi katletsin Suriye? Şam bayram yeri olsun, Suriye bayram yeri olsun. Hayretler içinde kalıyorum şeytanın bu yeteneğine. Allah müthiş bir güç vermiş şeytana ama bu sefer çetin çattığı şeytanın. Bu sefer karşısında Hz. Mehdi (a.s) var. Resulullah (s.a.v.) diyor ki; “Hz. Mehdi (a.s) çıkacak, şeytanı öldürecek, ayağının dibine serecek” diyor.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "14 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder