21 Ağustos 2012

Vakit Tamamdır !


Bediüzaman, bir sözünde özetle diyor ki; “Ben Peygamberimiz (s.a.v.) zamanına gitsem de, aynı görüşlerimi anlatırım, 300 sene sonrası da olsa aynı görüşlerimi anlatırım” diyor. ‘Onun dediğine göre 300 sene daha kıyamete var’ diyor. Ne samimiyetsiz insanlarsınız. Bediüzzaman hem hadisten, hem Kuran’ın ayetlerinden, hem hadislerdeki ahir zamanla ilgili zamanı belirten bilgilerden kıyametin tarihini Allahualem diyerek belirtmiştir. Hz. Mehdi (a.s)’ın çıkışını sekiz ayrı yerde vermiştir. Ve kıyametin tarihini de çok net 1545 diye vermiştir. Nereden çıkarıyorsunuz müteşabih bir konuyu anlatmak için kullandığını.


Yani ben mesela desem ki on bin yıl önce de aynı görüşte olurum, on bin yıl sonra da aynı görüşte olurum dersem, bu dünyanın on bin yıl devam edeceği anlamında mıdır? Yahut benim on bin yıl geri gedeceğimi mi gösterir? Ben on bin yıl geriye gidebilir miyim? Bediüzzaman sahabe dönemine geri gidebilir mi? Müteşabih bir benzetmeyi, Bediüzzaman’ın yüzlerce sayfa açıklamasını hiçe sayıp bir tek onu almışlar kendilerince. Bir yerden o konuyu, holdingleri devam ettirecek şekilde, devam ettirebilmek için, bayağı bir uğraşıyorlar. 300 sene vakit yok. Bak Sungur Ağabey de söylüyor, açık açık anlatıyor. Vakit tamam, boş yere kendinizi kandırıyorsunuz.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "24 Temmuz 2012 tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder