23 Ağustos 2012

MaşaAllah, Bunlar Çok Büyük Hizmetler !


DİDEM ÜRER: İnşaAllah Hocam. Hocam, Isparta’dan Erman Gündoğdu kardeşimiz, Isparta’da A9 TV tanıtımı yaptı, maşaAllah. Merkez ağırlıklı olmak üzere on farklı noktada bir hafta süreyle yayınlanacak bu ilanlar. Ayrıca bu kardeşimiz sizin eserlerinizi sürekli dağıtıyor ve size selamlarını söylüyor, inşaAllah.

ADNAN OKTAR: MaşaAllah. Bunlar çok büyük hizmetler. Bunlar hiç unutulmayacak hizmetler. Ahirette zaten bu sokaklarda gezeceğiz sonra. Dünya sokakları bize gösterilecek. Bu afişler, bu gelişmeler, bu konuşmalar, buradaki bu bölüm.

Biz bir yere daha taşınacağız sonra, orası da hazır Allah Katında. Orayı da göreceğiz. Digitürk’ten de yayın yapacağız, karasal yayına da geçeceğiz. Bunlar safha safha olacak, inşaAllah. Çünkü biz istiyoruz ki gençler gelsin otursunlar, geniş bir salon olsun. Herkes fikrini de söylesin oradan; “Hocam niye şu şöyle, niye bu böyle” diye. Ben de burada hemen canlı olarak, cayır cayır olaylara müdahil olayım. Severim ben öyle muhabbeti. Baksana, “niye Nur talebesi gelmiyor?” diyor. Kardeşim zaten gelmez, konuşmaz.

Çünkü bütün milletin içerisinde rezil rüsva olacak. Yapmaz. “Mehdi-i Azam’ın sakalının olduğuna dair bir hadis yok” diyor. Nereden çıkarttın? Hevadan, kafadan çıkartmış. Bununla ilgili bir hadis, kaynak var mı? Yok. Mantık var mı? Mantık da yok. Nereden çıkarıyorsun? “Attım” diyor. Hz. Mehdi (a.s) ile ilgili, sakalla ilgili bütün hadisler Mehdi-i Azam’la ilgilidir. Bunlar da tam aksini söylüyor. Diyor ki; “Mehdi (a.s)’ın sakalıyla ilgili hadis yok” diyor. Tamamı Mehdi-i Azam’la ilgilidir sakalların. “Yok yok, şimdi ben size bir hadis göstereyim” diyor. Hiç alakasız bir hadis, öyle bir kelime de hiçbir şekilde geçmiyor, ‘sakalsız ihtiyar’” diye.

Hiçbir şekilde geçmiyor. “Bak, burada geçiyor” diyor. Geçmiyor, yok. Arapça bütün sözlüklere baktık, bütün kaynaklara baktık, dediğiniz bütün kaynaklara baktık; hiçbir yerinde yok. Nereden çıkarttınız? Ne gerek var bunlara? Belli ki bunun eninde sonunda doğrusu ortaya çıkacak. Bütün kaynaklarını ortaya çıkarttık. Hiçbir şekilde böyle bir ifade yok. Hepsinde Hz. Mehdi (a.s)’ın sakalından bahsediliyor, belirleyici bir özellik olarak. Önü sonu da gelmiyor ki. Hz. Mehdi (a.s) ile Hz. İsa (a.s) konusuna savaş açmışlar. Hz. Mehdi (a.s) ve Hz. İsa (a.s)’a kim savaş açar? Deccal savaş açar. Siz ne yapıyorsunuz? Deccalin koluna girmişsiniz, deccalin kılıcı olmuşsunuz; var gücünüzle Hz. Mehdi (a.s) ve Hz. İsa (a.s)’a savaş açıyorsunuz.

Görmüyor musunuz, alenen? O yüzden de karmakarışık yalanların içinde boğuldular. Hz. İsa Mesih (a.s) pencereden girmiş, Bediüzzaman’ın yanında namaz kılmış. Hemen orada ölmüş, ağabeyler orada gömmüşler. Mezarı nerede? “Yok.” Gömen kim? “Bilmiyoruz.” Ne gerek var bu kadar yalana? Bu kadar oyuna ne gerek var? Ama bir kısmı hakikaten samimi olarak savunuyorlar. Bilmiyor, hakitaten inanıyor, hakikaten böyle bir hadis var zannediyor. Yok öyle bir hadis. Bütün kaynaklarını çıkarttık. Orijinal, Arapçalarına girdik. Öyle bir konu yok.






Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "3 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder