13 Ağustos 2012

Masonların İslam'a olan Sevgileri !


MaşaAllah, Elhamdülillah. Yobaz takımı masonları görünce asalım, keselim, nefret eder… Sevgiyle yaklaşın, şefkatle yaklaşın. Bak binlerce kilometre öteden, uzaklardan geldiler. Kimi Amerika’dan geldi, kimi İtalya’dan geliyor, kimi başka ülkelerden geliyor. Emek emek gelip Müslümanlara yakınlıklarını göstermek istiyorlar, İslam’a olan sevgilerini göstermek istiyorlar. Dünyaya barışın, kardeşliğin, İslam ahlakının hakim olması için can atıyorlar. Ama yobazlığa karşılar. Ne yapsalardı? Yobazı desteklesinler mi? Suriye’deki kepazeliği görüyorsunuz. Tabii ki barışı, kardeşliği ve sevgiyi isteyecekler.


Bak nezaket gösterdiler, maşaAllah. Dünyanın ta öbür ucundan şimdi daha kalabalık bir kadro olarak da yine, Meşrik-i Azamlar, dünyanın ünlü masonları önümüzdeki günlerde ayrıca yine gelecekler. Hepsi üstattır bu gelenlerin. Her ülkenin seçkin evlatları, tertemiz insanlar. Bilgiyle teçhiz edildiğinde, iman gerçekleri anlatıldığında, zaten hakikati ve güzelliği arayan insanlar. Katı değiller, hür düşünüyorlar. Yeter ki güzellik olsun, yeter ki iyilik olsun.


Yobazlığı, pisliği tabii ki savunmayacak. Zulmü, gaddarlığı tabii ki savunmayacak. Adam Müslümanlık diye ahlaksızlığı anlatıyor, şeytanlığı anlatıyor. Şeytanlık ayrı, Müslümanlık ayrıdır.
Müslümanlık demek sevgi. Selam, silm, İslam hepsi aynı kelime kökenden. Hepsi barış. Kana karşı sevgiyi isteyen, muhabbeti isteyen bir ruhtur.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "13 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder