22 Ağustos 2012

Türkiye Türk İslam Birliğini Oluşturacak !


 “Hz. Mehdi (a.s) hangi dilleri bilecek? Zekeriya Aydın.” Benim bildiğim Hz. Mehdi (a.s) Arapça bilmez. Türkiye’de çıkacağına göre demek ki Türkçeyi iyi bilecek. Arapçayı bilmeyen başka dili hiç bilmez zaten, değil mi? Demek ki Türkçeyi iyi bilecek. Bak, çok önemli bir mantık o. Çünkü dil öğrenecekse önce Arapçayı öğrenir zaten. Yani öyle bir vakti varsa, zamanı varsa, değil mi? Öncelikli olarak Arapçaya ayırır. Biz mantıkla da Hz. Mehdi (a.s)’ı çözebiliriz. Mesela yerini de öyle çözebiliyoruz. Bütün anlatımlar Türkiye’de olduğunu gösteriyor. Ve Türkçeden başka bir dil bilmediğini de anlıyoruz. Bir Müslüman için ilk öğreneceğin dil nedir desen, Hz. Mehdi (a.s) açısından düşünüyorum; önce Arapçayı öğrenmek isteyecektir. Arapçayı öğrenmediğine göre ilk önce; İngilizceyi, diğer dilleri hiç bilmiyor demektir. Hz. Mehdi (a.s) Arapçayı hiç bilmez anlamında demiyor zaten hadiste. “Çok az bilir” diyor, çok az. Çünkü Türkçe’nin içinde de Arapça var. Hiç bilmez ayrı bir şeydir. Sıfır anlamında değil, çok az bilinebilir.
Özetle, Mehdiyet Türkiye’de. Türkiye, Türk-İslam Birliğini oluşturacak. Boş yere abuk sabuk idealleri karşımıza getirmesinler. Senin neyine Kürt birliği, bilmem şunu bunu falan. Oturmuş, işini gücünü bırakmış, onunla uğraşıyor. Kürtler bizim canımız. Dünyanın her yanına dağılmış benim kuzularım. Devlet kurmaya kalkarsan en az bin tane Kürt devleti kurman lazım. İttihad-ı İslam içerisinde her yer onların. Her yer onların vatanı İttihad-ı İslam içerisinde; bütün dünya onların, her yer onların. Lazların, Çerkezlerin, Türklerin, bütün İslam aleminin, hepimizin. Boş yere parçalamaya, bölmeye, fitneye kalkmasınlar. Komünistlere de adım attırmayız. Yani öyle bir şey olmaz.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "26 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder