13 Ağustos 2012

Resulullah (sav)'in Hz Mehdi (as)'ı Tasviri !


“Resulullah (s.a.v.) buyurdu:” soruyorlar Hz. Mehdi (a.s)’ı Resulullah (s.a.v.)’a, bu kaçıncı yüzüncü soru ki kim bilir. Peygamberimiz (s.a.v.) cevap veriyor diyor ki: “Hz. Mehdi (a.s)’ın kaş çatığı hilal şekillidir. Omuzları geniştir. Dişleri parlaktır. İnce ve güzel bir burnu vardır. Alnı geniş ve parlaktır. Omuzları bir kaya kadar sağlamdır. Yanakları daha az dolgun gözükür.” Yani çökük yanaklı, yanakları dolgun değil, dışarıya doğru değil, çökük yanakları. “Yanakları daha az dolgun gözükür. Uykusuz kaldığında” diyor Resulullah (s.a.v.), bakın detaylara bakın “bazen solgundur.” Yani her zaman böyle kıpkırmızı, canlı, diri değildir. Bazen uykusuz kaldığında, rengi solgundur diyor. “Kasları kavisli ve güçlüdür.” Yani pazusu kuvvetliymiş Hz. Mehdi (a.s)’ın, maşaAllah, kavisli ve güçlüdür. “Saçları kulağının üzerinde kıvrılır.” Yani uzattığında kıvrılır diyor. Bende olduğu gibi. Ne olur benzemek yasak mı? Benziyoruz, maşaAllah, insan atasına benzer. Seyyid olduğumuza göre, genetik olarak bir benzerlik oluyor.


Ama ben mason arkadaşların şu son konuşmalarından sonra, ahir zamanın ne kadar yaklaştığını, çok çok daha iyi gördüm. Çünkü bana olan sevgileri, bana olan saygıları, ilgileri hayret everecek şekilde, maşaAllah. Yani konuşmalarını aktarmıyorum da, çok coşkun sevgileri. Bütün istedikleri, samimi olarak benim gördüğüm; İslam’ın dünyaya hâkim olması, barışın gelmesi ama İslam’ın hâkim olmasının onları asıl ilgilendiren yönü de sevgi, barış, kardeşlik, dostluk, kanın durması, savaşların olmaması, sanatın ve bilimin hâkim olması. İşte bu Mehdiyet zaten. Masonluk tabii bizim anladığımız anlamda dindar değil ama dindarlara müthiş zemin hazırlayacak bir sistem,her türlü kolaylığı sağlayacak bir yapı.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "14 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder