23 Ağustos 2012

Bütün Dünyaya Adalet Dağıtacak Hz Mehdi (as)!dır!


Eğer Bediüzzaman mezhepleri kaldırmış olsa, tek mezhep olmuş olsa asıl sevap o zaman oluşur. Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in dönemine dönüyorsun sen, sahabe dönemine dönüyorsun. Bu sevap değil mi? Bediüzzaman’ın hasene defterini niye kapatıyorsun o zaman? Yani Bediüzzaman müçtehid, müceddid iken, gücü yetiyorken, eğer hasene defterinin birisinin kapanması değil, zaten mümkün değil öyle bir şey inşaAllah. Çünkü o, ona niyet etmiş zaten kıyamete kadar alır onun sevabını. Ayrıca Bediüzzaman yeni bir içtihadda bulunmuş, yeni bir mezhep kurmuş olsaydı, kıyamete kadar o da sevabını alacaktı. Kendi sevaptan niye mahrum kalsın? Niye Bediüzzaman’ın sevaptan mahrum kalmasını istiyorsunuz? Bediüzzaman’ın vazifesi değil de onun için yapmamıştır.

Bunu yapacak kişi Hz. Mehdi (a.s)’dır. En büyük hakim diyor onda da kıvırıyorsunuz, “felsefeci demek istedi” diyorsunuz. “Bütün dünyaya adalet dağıtacak” diyor, felsefeci adalet dağıtır mı? “Bütün dünyaya adalet dağıtacak Hz. Mehdi (a.s)” diyor. “Bütün dünya onun adaletini görecek Risale-i Nur’da” diyor. Onları da ört bas etmeye çalışıyorlar. Hakim kelimesini nereye getirmeye kalkıyorlar. Yani dört ibriğiniz de suya batmış. Bırakın bunları, dürüstçe Risale-i Nur’a girin. Düz anlamlarını alın, samimi anlamlarını alın. Kuran’a, hadise uygun anlamlarını alın, kurtulun. Böyle rezil rüsva olacaksınız, aşağılanacaksınız.


 Yani çok anormal bir konuma düşüyorsunuz. Yüzlerce, binlerce yalan söylemek durumunda kalıyorsunuz. Dürüst olun, hepsi ışık gibi ortaya çıkıyor o zaman, çok net ortaya çıkıyor her şey. Ama yalan söylemeye kalkınca, hepsi birbiriyle bağlantılı olduğu için her yerde çelişki, her yerde rezalet oluyor. Her yerde küçük düşüyorsunuz. Ve sahtekar olarak tanınıyorsunuz. Kendinizi aşağılamayın, aklınızı başınıza alın. Yalnız bak tekrar ediyorum, iyi niyetle, samimiyetle anlamayanları, ben onları tenzih ediyorum.





Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "1 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder