03 Eylül 2012

Yeni Kitabımız ve İçeriği!


DİDEM ÜRER: Hocam yeni kitabımızı iphone ve tablet bilgisayarlarına da indirebilirler kardeşlerimiz.

ADNAN OKTAR: Güzel, inşaAllah. Tablet, Allah Allah neler çıktı, tam Mehdiyet,Tam Mehdiyet devri, tam Bediüzzaman’ın dediği vakit. “Hayatın geniş dairesi” dediği işte bu. İnternetinden tut, iphone, tablet, telefonun her çeşidi kullanılıyor, bilgisayarın her çeşidi kullanılıyor, televizyonun her türlü imkânı kullanılıyor, radyonun her türlü imkânı kullanılıyor. Basın, yayın mükemmel halde, herkese ulaşılabiliyor. Daha hala Marksistler de 1800’lerin kafasındalar. Hani şu faytonla gezen tipler var ya Amerika’da. Ne deniyor onlara? Amiş’ler. Bunlar da Amiş’ler takımı gibi, yani daha hala 1800’lerin kafasındalar. Daha hala faytonla geziyorlar. Daha hala fosillerden korkuyorlar.

 Daha hala bilimden korkuyorlar. O devrin ilkel bilimsel anlayışını, o devrin kavruk bilimsel anlayışını muhafaza etmeye çalışıyorlar ama içler acısı bir görünümdeler. Hayret edici şeylere inanıyorlar. Hayret edilecek şekilde bilime karşılar. Ve çocuksu bir çırpınış içindeler. Bu da bizi bizim gayretimizi ve gücümüzü daha da artıran, heyecanımızı artıran hoş bir görünüm oluyor.

Komünistler yandı. Bu kitapla, her türlü anormal yönleri, her türlü eksiklikleri tam ortaya konulmuş oluyor ve çözümde mükemmel ortaya konulmuş oluyor. “Komünist Kürdistan Tehlikesi.” Şöyle içinde de biraz göstereyim. Bütün PKK’lı malum şahıs bak ne diyor, “biz komünist değiliz” diyorlar. Ne diyor burada? “Kürdistan İşçi Partisi.” Ortada ne var? Orak çekiç. Burada ne var? Orak çekiç. Parti kongrelerinin hepsinde orak çekiçli bayraklar var. Israrla bunların faşist olduğunu söylüyorlar. Komünist adamlar.

Komünistler.Genel Kurmay Başkanı da çıktı “bunlar faşisttir” dedi. Komünist olduğunu söyleyelim ki, komünizme karşı mücadele olsun. Faşist dersen neyle mücadele edeceğiz biz? Faşist yok ortada. Komünist, darwinist ve materyalistler. Başbakanımız da bunların faşist olduğunu söyledi, orada da hata yaptı Başbakanımız. Ama o belki bunların yaygarasını dinlemek istemediği için, çünkü çok şamatacılar çok yaygaracılar. Uğraşmak istememiş olabilir. Ama çok riskli, yani komünist teşhisin konması, yani ilacın ona göre verilmesi gerekiyor. Kanseri teşhis edeceğiz, ilacı vereceğiz. Komünist ise nedir çözümü? Diyalektik felsefenin geçersizliğinin anlatılması, Darwinist-materyalist sistemin ortadan kaldırılması gerekiyor, bilimle. Devlet ne yapıyor? Darwinizmi-materyalizmi resmi olarak okutuyor. Nasıl çözüm bulacağız?




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın,
 "11 Ağustos 2012tarihinde 
A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder