24 Ağustos 2012

Çözüm Yolu İttihad-ı İslam 'dır !


“’PKK terör örgütüdür’ diyorsunuz. Bunu Türkiye Cumhuriyeti yöneticileri iddia ediyor. Ama bu bir tür ütopidir. PKK bir direniştir, isyandır.” Komünist harekettir desene ne uzatıyorsun? Stalinist, Leninist, komünist bir hareket. “bir ayaklanmadır” diyor. Komünist ayaklanma diye biz uzun süreden beri söylüyoruz. Biz, PKK hareketini çok geniş çapta analiz ettik. Benim kitabım matbaada basılıyor. Oturup bunları bana anlatmana gerek yok. Ben bu konunun kitabını yazdım, öyle tabir edeyim sana. Gayet iyi bildiğimiz bir konu.


Çözüm yolunu da gösteriyoruz. Çözüm yolu İttihad-ı İslam’dır. İttihad-I İslam’a bir süre sonra herkes mecbur olacaktır. Mehdiyet’e herkes mecbur olacaktır. Başka bir kurtuluş yolu kalmayacaktır. Allah oraya doğru götürüyor. Mehdiyet’in dışında hiçbir yol kurtarmaz. Ve yoğun sevgiyle, şefkatle, merhametle bu konu biter, dostlukla biter. Yoksa askeri güzle silahla, siyasi yöntemlerle netice alınması mümkün değildir. Bediüzzaman söylüyor “az bir kuvvetle” diyor “koca Çin’i az bir zamanda esaret altına alan bu tağun eğer Kuran’ın hakikatleriyle önlenmezse baş edilmez” diyor. Özetle bunu anlatıyor. Yani iman hakikatleriyle Mehdiyet’le çözeceğini söylüyor. Mehdiyet’le çözüleceğini de uzun uzun anlatıyor Bediüzzaman.


 Mehdiyet’le çözüleceğini bildikleri içinde Mehdiyet’i ortadan kaldırmaya çalışıyorlar. Net çözüm olduğu belli Mehdiyet’in. Bıçak gibi kesip atacağı belli. Onun içinde Kürdistan’ı kurmaya kafa takmış, komünizmi oraya getirmeye kafayı takmış, Güneydoğu’da ki kardeşlerimizi komünist cellatların eline vermeye azmetmiş kişiler hafiften hafiften özerklik, “Abdullah Öcalan’ı bırakalım” şununla bununla oradaki komünist hareketi de alttan alta ideolojik olarak destekleyerek, Darwinist, materyalist destek vererek geliştirmeye çalışıyorlar. Millet olarak böyle bir şeyi asla kabul etmeyiz. Millet olarak hepimiz şehit olmayı kabul ederiz ama böyle bir çirkinliği kabul etmeyiz. Komünist ayaklanma uyardığımız bir konuydu. Söyledik “bir kalkışma var” dedik. “Cumhuriyet tarihinin en büyük komünist kalkışması var” dedik. Israrla büyüklerimiz, bir kısım büyüklerimiz, ağzına almak istemedi bu hakikati. Şu an karşı karşıya kaldılar. En sonunda dediklerimizi kabul edecekler. İttihad-ı İslam’ın dışında da bir çözüm olmadığını görmüş olacaklar.


Ama İsrail’le aramızı düzeltelim. Irak’la aramız güzel olsun. Irak hükümetiyle merkezi hükümetle aramız güzel olsun. Aradaki gereksiz sorunları ortadan kaldıralım. İsrail’le ittifak, komünizme karşı ittifak şu an isabetli bir hareket olur komünist harekete karşı. Irak’ta ki hükümetle de ittifak yine güzel olur. Dostane, sevecen, sevgi dolu bir ittifak güzel olur. Suriye içinde biz Suriye’nin bölünmesini istemeyiz. “Kardeş olalım, kucaklaşalım” diyoruz. Başından beri anlattığımızda bu Suriye ile birleşelim, bu oyunu bozalım. “Kardeşliğimizi, sevgimizi herkese gösterelim. Konu bitsin” diyoruz. Ve   “bütün civar ülkelerle dost olalım” diyoruz. “Rusya’da dahil diğer ülkelerde dahil her yerle dost olalım” diyoruz. Bu kolayca telafisi mümkün. Kolayca yapılabilecek güzel bir harekettir. Israrla söylediğimiz sabit politikamız bu, sabit anlatımımız bu. Dolayısıyla buradaki anlatımlara kısmen katılıyorum. Katılmadığım yerleri de söylüyorum.


Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "4 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder