20 Ağustos 2012

Hz Mehdi (as) İspat İnsanıdır !


DİDEM ÜRER: Hocam Ertuğrul Özkök kutsal emanetlerle ilgili yazısına devam etti. Bugün Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in mübarek Hırka-i Şerif’iyle ilgili şu soruları sormuş; “Topkapı’daki kutsal emanetlere hiç karbon testi uygulandı mı? Gözümüzün önündeki bu hırka gerçekten Hz. Muhammed (s.a.v.)’in tenine değmiş midir? O kâseden gerçekten su içmiş midir? O hırkalar gerçekten Hz. Fatma’ya mı aittir? O kılıç gerçekten Hz. Ali’nin beline mi asılıydı?

 Bu çağda bunların en azından o döneme ait olup olmadıklarını basit bir karbon testiyle test etmek mümkün. Murat Bardakçı ise neden DNA ve karbon testi yaptırılıp gerçek ortaya çıkarılmıyor, bu eşyalar sadece hatıra değeri vardır, Arabistan’dan gelen, uygun olmayan bir söz söylemiş. İslamiyet’te kutsal emanet diye bir şey yoktur şeklinde bir yorum yapmış.

ADNAN OKTAR: Peki karbon testi olursa inanacaklar mıymış?

DİDEM ÜRER: Evet Hocam haklısınız.

ADNAN OKTAR: Yine inanmaz o, ne malum Peygambere ait olduğu diyecek o devirden kalma bir hırka. Ne malum peygambere ait bir kılıç olduğu. Ama Aztekler’den kalanlara inanıyorlar. Firavun’dan kalanlara inanıyor.Bu diyor Firavun’a ait kıyafet diyor.Bu diyor Firavun’un elbisesi diyor, Firavun’un konuşması diyor, Firavun’un yazısı diyor, Firavun buralara dokundu diyor, ceset Firavun’un diyor. Her şey Firavun’un diyor.


Deccallerde oldu mu hiç sorun çıkmıyor. Mehdilerde oldu mu bir türlü kanaatleri gelmiyor mübareklerin ne hikmetse.Hiç kafayı takmasınlar, rahat etsinler. Mehdiyet devrinde diğer kutsal emanetler de bulunacak.Onlar da gelecekler, o zamanlar en ufak bir tereddüde mahal kalmayacak şekilde her şey ispatlanarak halka açıklanacaktır. Karbon testi de olacak, İsa Mesih (a.s.) ile de karşılaşacaklar. On kere istiyorlarsa karbon testi de yapabilirler. Fakat şu an karbon testi yapılsa da inanmazlar. Ama isterseniz getirin Firavun’un kıyafeti deyin getirin, derhal inanırlar. Nemrut’un kıyafeti deyin hemen inanırlar. Nemrut Dağı’nda Firavun’un mezarı duruyor, daha açılmadı, Hz. Mehdi (a.s.) devrinde açılacaktır.


Nemrut Dağı’ndaki o tepede. Taş yığınının altında çok kapsamlı, her türlü delil var. bu vatandaşlar muhtemelen yine inanmayacaklar. Ama öyle ispat edeceğiz ki, hiç kaçacak göçecek yerleri kalmayacak. Hz. Mehdi(a.s.) ispat insanıdır. Çünkü adı üstünde Hüccetüllah. Delille iş görür, hüccettir, Allah’ın hüccetidir, delilidir. Her yerde delille anlatacaktır. Öyle deliller sunacaktır ki, felç olacaklar.Konuşacak hiç bir halleri kalmayacak inşaAllah




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "19 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder