14 Ağustos 2012

Kutsal Sandık Bulunacak !



Özetle bütün dünyanın gözü önünde, Mehdiyet dünyaya hakim oluyor görüyorsunuz. Suriye’yi Resulullah (s.a.v.) Hz. Mehdi (a.s) devrini de en kapsamlı olarak anlatmış. En kapsamlı anlatılan hadislerden bir tanesi de odur. Şam ve Suriye’deki olaylar aynı söylendiği gibi oluyor aynı, milim milim, santim santim olaylar gelişiyor. Ve kaderi de hiç kimse durduramıyor. Uyuz narcıların uyuz yöntemlerine bir bakın, bir de Allah’ın yöntemlerine bakın.

Mehdiyet ne güzel, bizim zamanımızda olmuş olması şahane. Bakın Ertuğrul Özkök diyor, “kutsal sandık bulunacak” diyor. MaşaAllah, hissetmiş. Kutsal sandığı da bulacak olan; Hz. Mehdi (a.s). Allah ona o görevi vermiş, başkası bulamıyor. CIA var KGB’nin yerine kurulan var, o. Bakın, onca istihbarat örgütü var, devletler var gücüyle arıyor. İsrail devleti resmi olarak arıyor kutsal sandığı. Bütün imkanlarıyla, bütün insanlar arıyor ama bulamıyorlar. Yerini kim biliyor? Sadece Hz. Mehdi (a.s) biliyor? Hz. Mehdi (a.s)’da, tam zamanlı olarak sandığı ortaya çıkaracaktır.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "18 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder