13 Ağustos 2012

İslam Hakimiyeti !


Herkesin gururunu okşayacak bir ruhta İslam hakim olacak inşaAllah. Hepsine sevgi gösteren, hürmet görsen bir hakimiyet. Dolayısıyla hepsi de rahat edecek. İsrail dursun kardeşim, Kudüs’e dolalım. Hıristiyanlar da gelsin, Müslümanlar da gelsin, Museviler de gelsin. Ama yönetim, hakimiyet Hz. Mehdi (a.s.) olsun. Yani İsrail devleti Hz. Mehdi (a.s.)’a bağlanmak durumundadır Tevrat’a göre. Ben sordum Hahamlara; “Devlet mi üstün, Hz. Mehdi (a.s.) mı üstün?” dedim. “Hz. Mehdi (a.s.) daha üstün” dediler. “Devletin kendisi zaten Hz. Mehdi (a.s.)” dediler. O zaman bitiyor konu. Tedirgin olacak ne var yani? Sen Hz. Mehdi (a.s.)’a bağlanıyorsun. O zaman rencide olacağın bir yön de yok. Üzüleceğin bir yönde yok, aşağılandığın bir yön de yok.

 Kendi devletine bağlanmış oluyorsun, Kral Mesih’e bağlanmış oluyorsun. Tevrat’a bağlanmış oluyorsun. Daha ne istiyorsun? Huzur içinde yaşa, bütün bölgede yaşa. Hz. Süleyman (a.s.)’ın mescidini de yeniden kuralım. Hem de orijinal şekliyle. Bol bol altın kullanarak. En az 20 ton altın kullanırız, Allah’ın izniyle. Sırf dış kaplamasında 20 ton kullanırız. İç dizayn ayrı. Neyi bekliyoruz yani? “İlla savaşalım.” Kardeşim, savaşanın yeneni yenileni olmaz. Oran buran doğranır, karşı tarafınkileri de doğrarsın. Onun da canı yanar senin de canın yanar. O senden nefret eder, sen de ondan nefret edersin. Deli misin sen? Boğuşmaya ne gerek, değil mi?

“Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz” diyor, büyük veli. Biz de bu ruhta olalım. İki günlük ömür var, kısa bir imtihan var. Şamataya ne gerek? Bölgeye boydan boya sebzeler ekelim Ürdün’ün arazisine, değil mi? Meyve ağaçlarıyla donatalım güzel ala. Erzurum havasıyla halay çekelim. Her yer inlesin. Ne oluyoruz? İlla boğuşmak. Eline bıçak alan ortaya çıkıyor, tüfek, tabanca alan ortaya çıkıyor. “Haydi boğuşalım.” Ondan sonra debelenerek ölüyor Allah esirgesin. Debelenerek öleceğine huzur içinde yaşa.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "6 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder