13 Ağustos 2012

Fosil Sergilerinin Önemi !


Fosil sergilerini daha da genişletelim. “Vur vur inlesin” diyor. “Deccal dinlesin” diyor. Devam, inşaAllah. Fosil sergilerinde, yerden çıkan Allah’ın yarattığı taşlar sergileniyor, adamlar bunalıyor. “Kaldıralım, görmeyelim” diyorlar. Proteinin molekül yapısını gösteriyorsun, “aman aman aman göstermeyin” diyor. Fosil gösteriyoruz, “aman aman aman göstermeyin” diyor. Ne yapacağız? Hurafe dinleyeceğiz. Yok öyle şey.


Şu Darwinistler, sergilere çok ızdırapla bakıyorlar, çok sıkılıyorlar. Sergi çok bunaltıyor onları. Madem bunalıyorlar, onları daha da bunaltacağım. Bir yapıyorsak, bin sergi yapalım. Bin yapıyorsak, on bin yapalım. Israrla anlatmaya devam edelim.

Diyor ki, “Gerici sergi” diyor. Biliyoruz gerildiğini. Daha seni çok gereceğim ben. Taşlar geriyormuş. Sadece taş. Allah’ın yerden çıkardığı taşlar. Masanın üstüne koyuyoruz, insanlar bakıyor.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "14 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder