14 Ağustos 2012

Hz Mehdi (as) Deccali Yok Edecektir !


İmam-ı Sadık (a.s) buyurdu ki; “Şanı yüce olan Allah, mahlukatı yaratmadan 14 bin yıl önce” daha mahlukat yaratılmamış kimse yok daha, canlılar yok. “14 bin yıl önce 14 tane nur yarattı” diyor. Hicri 1400’e işaret. “Onlar bizim ruhlarımızdır. Kendisine Ey Resulullah evladı, 14 ile kast edilen kimdir deyince şöyle cevap verdi; Muhammed, Ali, Fatıma, Hasan Hüseyin ve onların soyundan gelen imamlardır. Onların sonuncusu El-Kaim Muhammed Mehdi (a.s)’dır” diyor.


On dördüncü. “Gaybetinden sonra” işte hapsedilmesi, gizlenmesinden sonra, “deccalı yok edecek, yeryüzünü her türlü haksızlıktan ve zulümden temizleyecektir.” Bakın her türlü zulüm, her türlü haksızlık bitiyor. Aslında bu çok makul bir şey. Zulüm zordur. İnsanlar diyor ki; “zulüm nasıl durur” diyor. İnsanları ne hale getirmişler. Mesela haksızlık zordur, hak kolaydır, zevklidir. “nasıl olacak bu” diyor şaşırıyor insanlar.





Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "16 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder