23 Ağustos 2012

Hz Mehdi (as)' ın Çıkış Alametleri !



“Sultanım, Canım Hocam, Allah aşkıyla çok seviyorum. Bu akşam camide teravih namazı öncesinde hoca Hz. Mehdi (a.s) için dua etti, inşaAllah. Dünyadaki Müslümanlara karşı yapılan zulümleri anlattı. İslam’ın bir rehbere ihtiyacı olduğunu, o kişinin de Peygamber Efendimiz (s.a.v)’in müjdelediği Hz. Mehdi (a.s) olduğunu söyledi. Hz. Mehdi (a.s)’ın zuhurunun bir an önce gerçekleşmesi, dünyanın sükunet bulması için tüm cemaat dua etti, maşaAllah” diyor, maşaAlah. Allah Allah, böyle hocalar var demek ki.


Hz. Mehdi (a.s)’a dua eden hoca parmakla sayılır. Deccale karşı Müslümanları uyaran cami hocaları olursa bize haber versinler. Alnından öperim yani. Ahir zamanda Müslüman alimlerin deccalden ve Hz. Mehdi (a.s)’dan bahsetmemesi ahir zaman alametidir. Şaşırdık, arkadaş da şaşırmış. Hiçbir yerde, Türkiye’de alimler, hocalar Hz. Mehdi (a.s)’dan bahsetmezler. Çok çok nadirdir. Özellikle Diyanet’in hocaları, “Hz. Mehdi (a.s) geldi” diyecekler, öyle mi? Yahut “Hz. Mehdi (a.s) geldi, Allah bize göstersin” diyecek, yahut “deccal çıktı, deccale karşı tedbir alalım” diyecek, yahut “İttihad-ı İslam’ı gerçekleştirmemiz farzdır” diyecek; çok çok zor. Diyen hoca olursa söylesinler, tebrik edelim; hepimiz sevgimizi sunalım. Varsa öyle bir hoca. Söyleyemez.

 Ahir zamanın harikalarındandır, mucizelerindendir. Peygamberimiz (s.a.v)’in mucizesidir. “Ahir zamanda deccalden bahsedilmeyecek, deccal zamanında” diyor Peygamberimiz (s.a.v). Aynısıyla çıkmıştır. “Hz. Mehdi (a.s)’dan bahsedilmeyecek, ‘Hz. Mehdi (a.s) gelmeyecek, Hz. Mehdi (a.s) çıkmayacak’ denecek” diyor. Aynısıyla zuhur etmiştir. Hz. Mehdi (a.s)’ın mühim çıkış alametlerindendir bu hadisler.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "29 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder