24 Ağustos 2012

Mehdiyet Herkesi Kucaklayan ,Seven Bir Sistemdir!


Müslüman kardeşlerimiz eğer İttihad-ı İslam istiyorlarsa, bu Büyük Ortadoğu Projesi’nin paçavraya dönmesini istiyorlarsa, var güçleriyle Mehdiyet’i öğrensinler ve herkese anlatsınlar. Deccaliyetin boynunu kökünden koparan bir kılıçtır. Sırf anlatımı bile mahveder söyleyeyim. Bunun dışında hiçbir yol yoktur, hiçbir kurtuluşu yoktur. Bakın en iddialı siyasetçiler bile ümitsiz konuşuyorlar. Yani “bu gidişle parçalanırız” diyorlar. Ama bak Mehdiyet içerisinde bu mümkün değildir, imkansızdır. En hayati konu da bir kısım sahtekar hocaların yalanlarına karşı, oyunlarına, tak tiklerine karşı anlattığımız samimi ve doğru bilgileri aktarmaktır. Çok net netice alınır.

Bak diyor ki; “Bana Mehdi diyorlar” diyor Bediüzzaman “gerçi bu bir iltibas ve sehivdir.” Hatadır, yanlışlıktır diyor daha ne desin? “Yok” diyorlar. Yalan mı söylüyor koskoca alim? Sehiv diyor hata, yanlışlıktır diyor. “Fakat onlar onda mesul değiller. Çünkü ziyade hüsn-ü zan eskiden beri cereyan ediyor.” Her zaman insanlar sevdiklerini Mehdi olarak bilirler diyor. “Ve itiraz edilmez” diyor. Benim de talebelerimin bir kısmı beni Mehdi biliyorlar, ben de ne diyeyim yani? Hüsn-ü zan edebilirsin ama böyle bir iddiada bulunmayın diyorum. Birçok kişiye deniyor, Bediüzzaman’a da denmiş. “Ama dua telakki ediyorum” diyor Bediüzzaman. Ama sehivdir, hatadır, yanlışlıktır diyor. Adamlar ne diyor? “Yok reddetmedi ki öyle bir şey yok” diyorlar. Daha ne desin.


Sehiv ne demek? Hata yanlışlık yapıyorsun demek. “Yok yalan söylüyor, oyun oynuyor” diyorlar. “Seyyid değilim” diyor, “yok yine yalan söylüyor” diyorlar. “Hz. İsa (a.s) inecek” diyor, “yok orada da yalan söylüyor” diyorlar. “Bizim gönlümüzü almak için söyledi” diyorlar. Allah Allah. “Hz. Mehdi (a.s) çıkacak” diyor, “onda da yalan söyledi, bizim gönlümüzü almak için” diyorlar. “Namaz kılın” diyor o nedir? “O da gönlümüzü almak için” diyecek o zaman. “Allah birdir” diyor. O da mı gönlümüzü almak için söylüyor? Onun için herkesi kucaklayan bir tavır içinde olsunlar. Bizim milletimizi, genç kızlarımızı mesela onları da felç etiler. Başı açık diye alık almaz nefret ediyorlar. Alevilerden nefret ediyorlar, Bektaşilerden nefret ediyorlar, Caferiden nefret ediyor. Zaten sen İttihad-ı İslam’ı da getirmezsin, hiçbir şey de yapmazsın. Mecbursun bu kafada yani. Mehdiyet herkesi kucaklayan, herkesi seven bir sitemdir.




Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "7 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder