23 Ağustos 2012

Risale-i Nur Faydalı Bir Eserdir !


Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri çok şahane, çok şeker bir alimdir. Risale-i Nur’un dili ağırdır ama böyle sevgiyle, harikalarla dolu olduğunu düşünerek yaklaşıldığında Risale-i Nur çok çok faydalı bir eserdir. Her aydının, her Türk gencinin bir Risale-i Nur okuması gerekir bence; Kuran’ı, İslam’ı yorumlamak için. Hatta Hıristiyanların da Risale-i Nur okuması lazım.


 Çünkü Müslümanların Hıristiyanlığa nasıl güzel baktığını, nasıl sevgi dolu baktığını ve nasıl ittifak içinde olmaları gerektiğini görmüş olurlar. Zannediyorlar ki Hıristiyanlarla Müslümanlar ayrı ayrı ruhtalar. Halbuki aynı ruhtalar. Aynı Peygamberlere inanıyorlar, aynı ahirete inanıyorlar, aynı Allah’a inanıyorlar. Bazı detaylar kalmış. Onları da Hz. İsa Mesih (a.s) geldiğinde tamamlayacak, inşaAllah. Geldiğinde derken bizce hayatta, şu an faaliyette Hz. İsa Mesih (a.s). Hz. Mehdi (a.s)’ın da, Hz. İsa Mesih (a.s)’ın da faaliyette olduğuna inanıyoruz. Önümüzdeki günlerde biraz hayat hızlanacak, olaylar daha hızlanacak.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "29 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder