24 Ağustos 2012

Bilimle,Akılla ve Sevgiyle Mücadele edilmeli !


Darwinizme, materyalizme karşı özelikle çok güçlü bir mücadele verilmesi; Marksist düşüncenin, Darwinist düşüncenin yanlışlığının iyi vurgulanması; bilimle, akılla ve sevgiyle mücadele verilmesi çok hayatidir. Siyasi yöntemlerle, askerle, polisle PKK’ya karşı galip olunması imkânsızdır; ben söyleyeyim. Bediüzzaman söylüyor bunu. Ancak fikirle, düşünceyle, akılla, bilimin bütün delillerini kullanarak netice almak mümkündür. Hem de tam anlamıyla netice almak mümkündür.


Ayette buna işaret ediyor Cenab-ı Allah; “küfrün beynini darmadağın eder” diyor.“Hakkı batılın üstüne atarız, kürün beynini darmadağın eder” diyor.Yani ondaki yanlış ve hatalı fikirleri darmadağın eder. Adamın bedenini yok etmeye gerek yok. Adamın aklındaki, kafasındaki yanlış fikri yok etmek gerekiyor. Yanlış fikri yok ettin mi, kafasındaki zehir gitti mi kurtulur o. Dolayısıyla vatana, millete zararlı insan olmaktan da çıkar; faydalı insan haline gelir bilakis, eğitilirse.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "6 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder