23 Ağustos 2012

Dokuz Ayet ,Dokuz Mucize !


Şeytandan Allah’a sığınırım. Ya Allah bismillah. Neml Suresi, Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla. Şeytandan Allah’a sığınırım. “-“Ta, sin.” Belki de, Taht-ı Süleyman demek istiyor ayet. “Ta, sin. Bunlar Kur'an'ın ve apaçık olan Kitab'ın ayetleridir.”  2-“Mü'minler için bir hidayet ve bir müjdedir.” Mehdi; hidayeti temsil eder biliyorsunuz, Hadi isminin tecellisidir. Müjde de; Hz. İsa’nın, İncil’in ismi biliyorsunuz ‘müjde’. İşari manası olarak söylüyorum. 3-“Ki onlar, namazı dosdoğru kılarlar” Beş vakit tadil-i erkanla namazlarını kılarlar, “zekatı verirler” bol bol Müslümanlar fakirlere yardımda bulunurlar. “ve onlar, ahirete kesin bilgiyle iman ederler.” Samimi kanaatte iman ederler.


4-“Ahirete inanmayanlara gelince; Biz onlara kendi yaptıklarını süslemişiz, böylece onlar, 'körlük içinde şaşkınca dolaşırlar'.” Deccallik ruhu içerisinde dolaşırlar. Çünkü samimi bir insanın, güçlü akılda bir insanın Allah’ı, ahireti inkar edecek takati olmaz. Yaratılış olarak o şekilde yaratılıyor. Ona karşı eğer gücü yetiyorsa, vicdanını ezdi demektir, yani vicdanını yok etti demektir. 7-“Hani Musa ailesine: "Şüphesiz ben bir ateş gördüm" demişti. "Size ondan ya bir haber veya ısınmanız için bir kor ateş getireceğim." 8-“Oraya gittiğinde, kendisine seslenildi: "Ateş (yerin)de olanlar da, çevresinde bulunanlar da kutlu kılınmıştır.” Ateşin içinde bulunanlar var. Ateşin içindeler. Ayetten anladığımız kadarıyla, melekler, “çevresinde bulunanlar da kutlu kılınmıştır.


9-Ey Musa, gerçekten Ben, güçlü ve üstün, hüküm ve hikmet sahibi olan Allah'ım” diyor Cenab-ı Allah. 10-"Asanı bırak;" (Bıraktı ve) onun çevik bir yılan gibi hareket ettiğini görünce, geriye doğru kaçtı ve arkasına bakmadı. "Ey Musa, korkma; şüphesiz Ben(im); Benim yanımda gönderilen (elçiler) korkmaz." Haram kılınmış. Peygamberlere korkma haram. Müslümanlar için de haramdır korkak olmak. 12-"Ve elini koynuna sok, kusursuz olarak bembeyaz çıkıversin”


 Şu şekilde elini koynuna sokuyor. Kusursuzca çıkıyor. Masonlukta bunu bir tanıtım alameti olarak almıştır. Buradaki birçok sembol, masoniktir aynı zamanda. Mesela yılan da masonlukta semboldür. Asa semboldür, ateş semboldür masonlukta. Dokuz ayet, dokuz mucize. On ikinci ayette, A9’un herhalde anlamına bir işaret; dokuz ayet, dokuz mucize. Mesela beyaz eldiven masonlukta alamettir. Eldivenin beyaz olması.







Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "1 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder