23 Ağustos 2012

Dünyanın Hakkıdır Barış İçinde Yaşamak !



Dünyada barışın oluşması için, kavganın son bulması için, kan akmasının durması için silahların kalkması için var gücümüzle gayret etmemiz gerekiyor. Kardeşlerimiz düşünebilirler “bizim ne gücümüz olabilir ki?” diye düşünebilirler. Gayret etsinler, ben buradayım. 2017’lerde de buradayız. 2019’larda da buradayız. Dediğimin aynısıyla gerçekleştiğini görecekler. Çoğunlukla alakası yok. İyiler genellikle az olur. Devam etsinler.


 Ayette de belirtilmiştir “Nice küçük topluluk, daha çok olan bir topluluğa Allah'ın izniyle galib gelmiştir” (Bakara Suresi,249) diyor. Dünyanın hakkıdır barış içinde yaşamak. Bizi alıştırdılar savaşa. Herkesi alıştırdılar. Normal bir şeymiş gibi karşılıyor. Savaş ne demek? Toplu katliam, toplu katiller ordusu demektir. Mafya, gaddarlık, zalimlik, psikopatlık, kan dökmek dehşet verici bir olaydır, Allah vermesin, birçok insan için. Biz ısrarla Peygamberimiz (s.a.v)’in bize söylediklerini yani Allah’ın bize söylediklerini Peygamberimiz (s.a.v) vesilesiyle Allah’ın bize söylediklerini uygulayacağız.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "30 Temmuz 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder