24 Ağustos 2012

Büyük Ortadoğu Projesi !



İki önemli olay var, birincisi; kardeşlerimiz şuna çok dikkat etsinler; İttihad-ı İslam’ı engellemek için iblis ve deccaliyet, takva bildiğimiz Müslümanları da devreye sokarak, birçok kişiyi devreye sokarak, çılgınlar gibi durdurmaya çalışıyor, fakat Amerika’nın ortaya attığı Büyük Ortadoğu Projesi için de, deliler gibi gayret ediyorlar. Amerika’nın ortaya attığı Büyük Ortadoğu Projesi’nden size ne? Büyük Ortadoğu Projesi’nin özelliği; insanların hasis, kıskanç, saldırgan, sevgisiz olması üzerine Amerikalı psikologlar bir değerlendirme yapıyorlar.


 Diyorlar ki; “Ortadoğu’nun insanları genellikle dini duygularını kaybettiler. Allah’tan uzaklar, dinden uzaklar, İslam’dan uzaklar. Bu kişilerde ırkçılık, sevgisizlik, gaddarlık hakim oldu ve saldırgan ruhlular. Şimdi bundan istifade ederek ne yapabiliriz? Bunları bir kere birbirine kırdırabiliriz, bir. İkincisi, paramparça edebiliriz. Paramparça etmek içinde müthiş imkanımız var” diyor. “Mesela bir Şii grup bar, bir de Sünni grup var. Sünniler Şiilerden nefret ediyor, Şiiler de Sünnilerden nefret ediyor.” Mesela Türkiye’de de Alevi nefreti var bazı ahlaksızlarda. Müthiş bir nefret, sevgisizler. Müthiş bir Kürt nefreti vardır bazı ahlaksızlarda. Bazı karaktersizlerde de Laz nefreti vardır. Hayret edecek bir şey. Ne sebepten olduğu da belli değil. Neden nefret ettiğini de bilmiyorsun. Nefret ediyor.


Bu aptalların bu kafasından istifade ederek, Ortadoğu’yu paramparça etme düşüncesindeler. Güneydoğu’da Kürt-Türk ayrımı yaparak, Alevi-Sünni ayrımını kışkırtarak, Türkiye’yi bir kere rahatça parçalayacaklarına inanıyorlar. “Biz zaten Türkiye’yi böleceğiz, yani bu illaki yapacağımız şey, siz de bu imkanlar içerisinde, bu ortam içerisinde rahat etmek istiyorsanız, bu sistemi destekleyin, bölünme olsun, siz yine işinize, gücünüze bakarsınız. Yine kariyerlerinizi tamamlarsınız, ticaretinize devam edersiniz, size dokunur bir yönü yok. Ama buna direnirseniz, ne imkanınızı bırakırız, ne okullarınızı bırakırız, ne şununuzu ne bununuzu bırakırız, iflahınızı keseriz sizin.” Birinci derece ağızdan duyuyorlar bunları.


 Bizi destekleyin, bir kere en azından “Kürt sorunu var” deyin veyahut işte bir özerklik isteyin, federasyon isteyin. Bunun zeminini hazırlayın bir şekilde diyorlar. Yoksa biz de ne yapacağımızı biliyoruz kafasındalar. Bir kısım insanlar için diyorum, belirli bir kesim için. Belirli bir kesimin belirli bir kesimi için. Ama onlar da çok etkili oluyorlar. Mesela şimdi, Ortadoğu’daki nefret. Mesela Suriye’deki nefret. Sünni ve Alevi gerginliği ve nefretini geliştirmeye çalışıyorlar. Müthiş bir taassup gelişmiş aralarında, mesela başı açık hanımlara karşı müthiş bir nefret, delice bir nefret. Halbuki bu baş kapama erkekler için olsa, bunlar mutlaka bir yolunu bulurlardı ondan kurtulmanın. Tabii erkeklere denmiş olsaydı bu. Bakın dikkat edin erkeklerle ilgili konularda mutlaka kurtaracak bir yol bulmuşlardır, mutlaka fetvalar bulmuşlardır.



Bu yazı, Sayın Adnan Oktar'ın, "7 Ağustos 2012tarihinde A9 TV'de yaptığı sohbet programından alınmış bir bölümdür. Sohbetin tamamını  bu adresten seyredebilir veya deşifresini okuyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder